Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam svog profesora, pa Bog ti pamet dao što dođe u Bosnu iz Finske. Eno ga jadan ne zna gdje će, došao u apsolutnu divljinu, žali se na predavanju da nema vode. Heheheheheh dobro došao u pakao zvanoj Balkan.
Majmuni jedni da neko dadne 500 KM za godinu dana vizu i hrpu dokumenata prevest u usranoj zemlji gdje ljudi bjeze glavom bez obzira, ko je lud nek je vade, slicno bi sa registracijom camaca i polaganja ispita koda zivim na zapadu. Cista majmunska drzava.
Ah ti stari fazoni kad se neko sa dvojnim državljanstvom prijavi neko kao strani student i upadne na budžet makar imao prosjek 2 u srednjoj školi, pa mora ganjati CIPS i raznorazne potvrde, ali se isplati višestruko, znam par slučajeva
Još malo neće biti ni naših,a kako tek stranih...
Još malo neće biti ni naših,a kako tek stranih...
uvijek je bilo stranih studenata i prije rata, i sada, nista novo.............i naravno trebaju da regulisu svoj boravak, to je sasvim normalno
Veoma mi je drago vidjeti da nasa vlast radi na prioritetima u zemlji...
Turci ovdje najvise studiraju jer ovdje imaju sve slobode, kod Tajipa se ne smijes nakasljati..
@Ibrahim Zlatanović Naše fukse jedva čekaju Turčina nekog.
..dješ ovdje studirat'? Ni plaknut se ne mo'š
@flashReBoRn studiraju na privatnim Univerzitetima. Turcima ovdje puno jeftinije da studiraju, zato druže.
Čuj "strani studenti", a nema više ni domaćih studenata u SDA Fekalistanu...
@Kolonizator a piće i prasetina se kupuje Sarajevskom platom?
@IslamskiHalifat Šta je to "sarajevska plata"? Ja ne znam ni šta je "sarajevska voda", a ne "plata"...