Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrtić pod kontrolom stranke, policija pod kontrolom stranke, tužilaštvo pod kontrolom stranke...Šta drugo očekivati?? Pa otrovali su djecu i ta ista firma i dalje dobavlja hranu u vrtiće pa nikome ništa. Roditelji trpe, šute..sve zbog straha.
cuj nema krivice... presmijesno... teta je kratko pogledala lijevo dok je Lamijin ninja-sin trostrukim saltom preskocio tetu te na taj nacin dospio na ulicu... pa ko je kriv??? dijete, jel? Boze sacuvaj... cuj nema krivice...
roditelji djece, članovi stranke...
Eh, to je BiH! Sad bi roditelji trebali tužiti i obdanište i državu i "tete" posebno!
Uvijek sam se pitao zašto se obdaništa ne zaključava poslije prijema djece. Prije nekoliko godina na Mojmilu nije bilo ni video nadzora, ne znam ima li sad. Kako je slab nadzor, dobro do sad nije se sta veliko desilo, nesaj boze.
Hoštapleri državni.Ne daj bože da je neki privatni vrtić u pitanju,satrali bi ga do temelja
kako su to uspjeli?? čuj nema kritičnog djela
čekaj čekaj, ko je trebao da čuva dijete? ko je bio odgovoran za dijete!? da li je to nekakvo komplikovano pitanje!? KO JE BIO ODGOVORAN ZA DIJETE U TOM TRENUTKU??? HALO!
RECI NAM TI KO JE BIO ODGOVORAN, TI NE BI BIO U STANJU ZABU DA SACUVAS NA PAPIRU
smirite strasti, greška je bila, ali kako je ženama koje tu rade i koje žive od toga, vjerovatno disciplinska odgovornost i predotkaz ili nedao Bog otkaz slažem se veliki je prekršaj, ali mama koja se nafrakala da pokaže sebe treba da spusti tenzije, a ne da ih diže. Neka se zahvali Gospodaru da djetetu nije nista bilo i neka negdje podijeli sadaku, a ona kakva je pošto želi da se igra tuđim životima može joj se vratiti što kažu stari "u istim opancima" SMIRI SE PLAVUŠO
@POZITIVKA treba i gospodaru zahvalit pa tebe imamo tako pametnu
@tama33 SAMA SEBE POGLEDAJ, DA SI NORMALNA NE BI BILA TAMA33 VEC BI BILA DAMA.... GLUPAČO
Kad je bio požar u "Ljubici Ivezić" gdje su bile neispravne instalacije, optužili ste ljude koji nemaju veze s tim, sad kad je konkretno kriv vaspitač nikom ništa, sram vas bilo.
Meni je samo zao djece, sto im ni krivim ni duznim zadojite mozak..od malena, te postaju debili poput vas za par godina :) Niceg vise mi nije zao.. daleko mi kuca bila.
prava bosna, niko nije kriv, sve super ... idemo dalje, sta ima veze - nije nista bilo jebo ti nas
ko ono nista se nije desilo stoga i nema krivicnog djela, ja posrane drzave
A zašto svi optužujete tete? One su u ovom slučaju najmanje krive. Kriv je ministar koji radi ušteda jednoj teti dodjeljuje po 20 i više djece. Zamislite da vi čuvate i da ste odgovorni za 20 djece, da li bi mogli upratiti gdje je koje dijete? Krivicu treba tražiti na vrhu, nego među tetama.
autmatska tužba protiv roditelja što su dali dijete na brigu i čuvanje u vrtić. Dragi roditelji pogledajte u ugovor koji ste potpisali sa vrtićem......... tužiti kantonalno tužilaštvo i tačka uposlene u toj smjeni u vrtiću a direktor odmah da da ostavku
nema elemenata krivičnog djela.... hahaha da teta iz vrtića nije u kakvom srodstvu sa Arzijom Mahmutović....-)))))
A šta je to element krivičnog djela, ako ovo nije krivično djelo??? Znači, tužilaštvo bi postupilo tek onda ako bi dijete stradalo, nestalo.... pa ovo je strašno! Kakvo nam je ovo pravosuđe?! Zar svaki roditelj mora da strepi od onog trena kada dijete ostavi u vrtiću? Da razmišlja kakve su volje vaspitačice i koliko su nemarne da zapuste njihovu djecu. Ovo što se jučer dogodilo JESTE KRIVIČNO DJELO! JESTE ZAPUŠTANJE DJECE ZBOG NEMARA I NEBRIGE!
Dok ne padne mrtva glava, onda se tek eventualno uzimaju u obzir elementi krivičnog djela. Tugo moja
Biće isto kao i sa slučajem trovanja- ništa, ovce moje, mile, drage, poslušne.