Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Ševal Kovačević nije čista posla
Ja šta je taj "naštelio" vještačenja. Sjetite se onih djevojaka kod Muzeja. Umjesto da mu trajno zabrane rad kao vještaka, još ga protežiraju...
I ja sam imo rociste i doticni je vjestacio na moju stetu, tek nakon angazovanja druga dva vjestaka koje je sud stavio na listu da biram njegovo je vjestacenje pobijeno.
Ljudi. Citav grad prica da ga je ubio Budnjo Muamer. Da je platio rome da to zavrse. Otac ga poslao vani i unistio snimak sa video nadzira, a isti je sve postigao preko SDA stranke i Baketov je haver. Takodje nije platio vodu preko 20 godina, dok pojedini lete zato sto su rezali drva.
https://www.dnevno.ba/vijesti/kako-je-stomatolog-muhamed-ajanovic-kupovao-pravosudne-policijske-i-politicke-duznosnike-u-bih-224269/
Koliko će trajati ,kao i za Novalića i ostale korumpirane lopove,dok tužilaštvo ne bude neovisno i nekorumpirano,tu nema države ,a do narodaaaa je najviše,mi smo ti koji moramo dići glas i ostalo
Koliko će trajati ,kao i za Novalića i ostale korumpirane lopove,dok tužilaštvo ne bude neovisno i nekorumpirano,tu nema države
Sramota tek sada zna se sve crno na bijelo i u aferi Asim,respiratori. SDA je zlo da nema veceg feudalno drustvo su napravili gdje su gospodari svega sa Snsd-om i hdz-om. Ovo je bruka javna da se na sve ove afere ponasa pojeo vuk magarca i nikome nista. Ruka mu se osusila ko zaokruzi nacionalisticke stranke u oktobru. Tuzilastvo u BiH su pipci hobotnice kriminala a glava gore navedene stranke. Moj Bakire nije te sramota da pricas o postenju sram vas bilo!
Ne znam za ostale ali Dalida Burzic mora odgovarati. Ona narocito. Moraju nauciti oni koji su na javnoj funkciji da se nije igrati sa drzavom i zakonima.
tek sada počeli istragu. sramota
Alisa sve zna.Laze da se ne sjeca.Nju treba pritisnuti.
Dalida Burzic najveća sramota pravosuđa!
A Budnje????
Mjesecima ni habera, i onda, dan uoci pocetka predizborne BUM!!!: nove istrage, nove optuznice, nove tvrdnje, a nijedna ranije nije jos uvijek razjasnjena. Vakat je Memicevoj kcerci obezbijediti jos jedan mandat.
Napokon, vrijeme je bilo. Odavno bagra na celu sa Burzickom i ostalim prodanim dusama trwbaju biti iza resetaka. PRAVDA ZA DZENANA!
Početak kraja sda
konacno jos prostitutku Alisu treba potkaciti i neke koji su narucili ubistvo
Svakom sudbina pokuca na vrata, nicija nije do zore pa nece ni Dalidina, a bgm i ostalih osudjenih.
Svaka čast murizu,feragetu i tužilaštvu samo naprijed.A ovi u komentarima što pišu a gdje je mutap,pa protiv nje je već pokrenuta istraga za organizirani kriminal,sad ide zataškavanje,nalogodavci,i ubice.