Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš će skretati u BiH pored autoputa Beograd-Zagreb .
Slucaj koji trese Britaniju: da li je kamion smrti sa 39 tijela prosao kroz BiH? citate li vi svoje naslove?
@fragola troese britaniju jeli proso kroz bih il nije hahahaha
Joj sta radte liudima-prr.ema migrntima-muslimanima se ophodite kao prema nekoj bolesti,virusu a vanago iz EU posmatra kao i uvjek ..sramota
@Poppaj kome se obracas kad kazes kako se ophodite prema migrantima?
Migranti se i bez hladnjače smrzoše po tzv. kampovima i parkovima i gdje sve već spavaju po Bosni.
ma u BIH bi ga skontali nismo mi sisali vesla :)
Ovi sa Klixa-a se pitaju "Da li je prošao kroz BiH" a već sinoć objavljeno na CNN-u cijeli put kojim je prošao. Amateri
Pa naravno da je prosao kroz BiH i to preko Šcepan Polja i postoje indicije da su se bas na tom dijelu puta zaledili od straha i strahobe od puta.
Bugarski premijer je izjavio da kamion nije bio u Bugarskoj od 2017 . tako da je kompletan članak obična glupost ...
Horor
naravno da je prosao kroz BiH. Imamo autoput na tom dijelu jaci nego citava Njemacka.
Sacekajte molim vas ! Da ste vi na njihovom mjestu....ako ste u kamionu i kamion naravno staje putem i ako ukljuci hladnjacu a vama postaje prehladno zar ne biste lupali svom snagom da vas neko cuje ?! Bas niko ?
aeiou...niti je Srbija niti BiH u EU
...nema potrebe za takvim pitanjem, naravno da je prosao, i to onim dijelom autoputa koji ide za zemlje EU-a...najprometnijim, kroz entitet PC...
Vjerovatno su migranti u pitanju, a vozac debil ih stavio u hladnjacu i presao pola svijeta s njima u hladnjaci. Pa normalno da ce se smrznuti ccc.. To se prije nije desavalo dok nisu migranti navalili tako da vjerujem da su u pitanju migranti.
Bili su živi kad su kod nas prošli.
gluho bilo i zakloni kad vidim ove crne kese.pa čovječe da promreš od straha.drš se sela,krava i ovaca i moreš živit.luksuz nam ne treba.