Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo rezultate optužnice!!!
U Srpskoj Dodik nedavno izlazio na treren radi nekakve poljoprivredne zadruge a oko ovih banaka nikako da uđe u optužnicu, ono kao SVE MIMO NJEGOVOG ZNANJA, ko ratni zločini mimo Radovanovog ! :(( Napominjem kad mu je Birač došao na naplatu cirka 600 miliona KM , zavalio je 3 srpske banke da spasi Srpsku a CEH platila FBiH sa svojih bankarskih depozita !
Najgore u svemu ovome,nigdje njegovih potpisa nema,,sve je potpisivala Vlada Srpske,a on je vlasnik svih nekretnina,kao i njegov sin,,nasi glupani su isti kao i Dodik,svi oni jedne druge drze na... nisanu...narod se jebe u mukama,dok se oni raskosno razmecu narodnim parama,i prodaju Drzavnu imovinu...
@loptaokrugla Pa šta misliš što Džombić pade neki dan niz stepenice PJAN. I tako nekoliko puta ????