Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miro imal šta od one dvije milijarde KM porkade devizne štednje Ljubljanske banke. Tu ni presuda suda u starsbouru ne pomaže a tebe neko prima ? MENI NE BI DOŠAO dok ne vratiš BiH štedišama opljačkano !
joj jest ti ova jaka brate
nisu tu ćista posla..
Hajde bujrum, je3o kuću u koju se ne dolazi.
Several people are hurt after a vehicle hits people in the Swedish capital -ponovo muslimani
Several people are hurt after a vehicle hits people in the Swedish capital -ponovo muslimani
Pokrali i popljačkali po Bosni i sad će držat predavanja, kao prijateljski! NLB banci oduzeti licencu dok ne vrate pare štedišama!
A hoće li doći Mojca, Junuz uh, ovaaj JANEZ...
dos'o da promovira ovaj gejevski triko sto je izasao u lifestyle na klixu. ako ne prihvati vlada akcize i triko i da joj ga metnu nista od transe mmf-a.
Uuu daaljini čuje seeee JOOOODLEEEEEE HIIIIII HUUUUUUUUUU!
Mozda opet da preuzme Konzum
Doci ce da vidi moze li se sta izmust za male pare u bih...
treba im bosanski hamala da sumu sjeku
Dobrodosao