Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ovo placeni clanak jer par dana pred izbore ovo je i vise nego reklama za jednu politicku opciju ? P.S. ako cemo realno Nasa Stranka je mnogo postenija i multietnicka od SDP-a i ima jasniju viziju i ne okaljane ruke.
HAHAHAHHAAH NIKŠIĆ MESIJA HAHAHHAHAHAHHAHAHAH HAHAHHA AHAHAHAHAHAHHAHA
Profesor Hadzikadic je izbor za bolju BiH. SDA SBB SDP NAŠE STRANKE ILI KAKO SE ZOVETE VIŠE NEBITNO, PROSIPAJTE POLITIKU JEDNOG LICA NEGDJE DRUGO #pravipredsjednik
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati kad bi otišli u USA ne bi mogli izaći sa aerodroma sami bez tuđe pomoći. Prof. dr Mirsad Hadžikadić je kao mladić morao duplo više da se dokaže nego rođeni amerikanac i da postigne sve ono što je postigao. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Ubjedljiva pobjeda:SDA,SNSD,HDZ.Ovo sam licno zakljucio po ponasanju naroda na dosadasnjim skupovima.Ocekivao sam da cemo ih ignorisati,ali prevario sam se.jbg.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hoću predsjednika kojeg će poštovati drugi predsjednici i druge države, koji kad se pojavi mora ostaviti utisak pojavom, manirima i oblačenjem, a onda i intelektom i ponašanjem. Hadžikadić! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Niti 1 KM naših para nije potrošio, ništa nije uzeo od nas. A jedan je od rijetkih koji je znanje stekao na zapadu a vraća se nama da služi. Nažaost, obično je obratno. HADŽIKADIĆA za Predsjednika! Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
⚜🎯💫 Samo Mirso Hadzikadic. #novaBiH
✨👍💫 Vidimo sta je obrazovan, posten, pametan i razuman covjek. Bravo gospodine predsjednice. Hadzikadic
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ovako prica nas predsjednik Hadzikadic - https://www.youtube.com/watch?v=tm0SeRdq6Uw Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
U BiH su koruptuani politicari i koji kradu
Cuj "nastavak ekonomskog kolapsa"? Ovo mora da je pisao u Sloveniji neki od onih silnih ekonomskih migranata iz Sumadije. Kakvog ekonomskog kolapsa? Tipovi nisu ni dosli do ekonomije, a kamoli da su je poceli rjesavati.
Prilično sam siguran da ti ne razumiješ šta znači kolaps jarane...
Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #pravipredsjednik
U SDA se ljulja sve niko vise nikom ne vjeruje raja ih pljuje na svakom koraku doslo vrijeme naplate za LOPOVLUKE NEPRAVDU I ZULUM koji su cinili BOSNJACIMA Jedan od SDA-ovaca mi neki dan govori kako ni Bakir a ni DINASTIJA nisu svjesni koliko ih NAROD NE VOLI i pored prijasnjih razlaza i raskola opet se šuška neka podjela i raskol TUZLU su izgubili kao i BIHAC I MOSTAR jos se bore za SARAJEVO i Zenicu koja je vjerovatno izgubljena GUBE NA SVIM POLJIMA
SBB plaćeni bot, Fahrin hemoroid
@TopListaDemagogista hahahahaha ubi ISTINA SDA BOTE hahhaahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)