Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemo Croazia,razbiti i francusku
Zijev...
hihihi :)
Jbg, toliko more i ravnice, naj bollju zemlju ste dobili na poklon i opet bijeda, ha neznao, ha nejmao.
Visko ciljaš, upravo je poklon, zato što je priznata u tim granicama, inače mnogo hrvatskih područja bi bilo sad komšiluk.
ako je ovo oko pirana,pa te ustase su nevidjena stoka.dekretom diktatora su dobili 1000km najlepseg jadrana,posle 91g oteli uz malu pomoc djukanovica,prevlaku crnoj gori a prave problem sloveniji zbog 700 m,nekog morskog prolaza.pa jos hoce i granica na sred apatina da ide.pa dobice kurcinu.srbijom ne vladaju izdajnici ko crnom gorom.sa hrv oko dunava se i ne suditi,ignorisati ih,postovati medjunarodno pravo,da granica ide sredinom reke.zalutale ribare,debelo novcano kaznjavati
nemoj ba na zalutale ribare.......oni zlo ne misle :)
a pre 12,13g se desio i incident,kad je hrvtska policijska patrola presla u srbiju u camcu i bila razoruzana i uhapsena,veoma brzo po prelasku granice na sredini recnog toka dunava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvati toliko mora imaju pa opet nedaju 500 metara obale , a naši mamlazi dobrovoljno poklone jedini izlaz na medjunarodno more i tako postanu prva zemlja u svijetu i historiji koja je to uradila dobrovoljno bez ispaljenog metka .
@Kriticarrrrrr zasto bi im dali nesto sta nije njihovo????
@Kriticarrrrrr s cime bi ti izasao kokosaru jedan na otvoreno more,sa plazice hotela Zenit mozda? Konjino BiH prometuje kroz Hrvatsku luku ploce! Uci malo konju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)