Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kompenzacija za ''staru štednju'' u Ljubljanskoj banci. Jada i velikog prijateljstva.
Kada ce se kod nas neuka stoka dozvati pameti pa ponuditi i nekome drugom svoju pomoc.. Nismo mi toliko siromasni i da nemamo nista za ponuditi nekome kome je najpotrebnije u tom trenutku .. Vidite kako to neke zenlje rade, pomazu iako i njima treba, koliko toliko.. Sad se stvaraju prijatelji koji ce ti sutra pomoci ekonomski.. Ali papci ne znaju ..
Slovenija je uvijek bila uz BiH.Ne smeta im nas mentalitet, niti nasa vjera.Bravo Slovenija, vi ste nacija od morala i etike.
@realnost123 zna se đe je babo ili tata 👍
Koliko su nama blizu prijatelji, a mi uporno se kunemo u Tursku i Islamske države. Dobro arapi svaka njima čast jer kao turisti mnogo novca ostave ovdje,ali neku pomoć od njih tražiti nema od toga ništa.