Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota Marka-Muju reci da su mu preci bili Srbi ili Hrvati pa spominje bogumile. kako ste samo smjesni pojma nemate.
Marko............ a musliman ???????????????????????? Nisi li sam sebi smijesan baaliyo!!!!!!?????? Kaze Marko,....\"mi smo europljani muslimani\" i ni okom da trepne od sramote. Pa kad nije problem sto ste muslimani zasto vas se vecina ovdje predstavlja nekim krscanskim imenima????? Znate za onu:\"ko vas ne zna, skupo bi vas platio\"d
KAKO PATETICNI KOMENTARI ! POLITIKA JE POLITIKA...BOLJE SE INFORMIRAJTE BOLJE NEGO DA LUPATE GLUPOSTI.... STO SE TICE MUSLIMANA OCIGLEDNO JE DA JE PROBLEM I DA SU SKEPTICNI ALI VISE SU SKEPTICNI JER JE ZEMLJA U RASPADNOM STANJU ZBOG REPUBLIKE SRPSKE JER ITALIJA IMA 4 MILIONA MUSLIMANA I NAJVECU DZAMIJU U EUROPI PA PREMA TOME SUVISNI SU NEKI KOMENTARI OVDJE! TURSKA?! KAKVE MI VEZE IMAMO S TURSKOM?? PRIJATELJSKA ZEMLJA OK ALI MI SMO EUROPLJANI -MUSLIMANI- TJ. BOLJE RECENO BOGUMILI-VRSTA KRSCANA KOJI SU PRESLI NA ISLAM I TO JE PREDIVNA PRICA O NAMA ALI NEMOJTE MJESATI TE STVARI SA TURSKOM....MI BOSANCI MIRNI NAROD KOJI NIKAD NIKOGA NISMO NAPALI NEGO UVIJEK TRPILI RATOVE KOJU SU NAM BILI NAMETNUTI NE MOZEMO SE POREDITI S TURCIMA KOJI SU KRVOPROLICA I NEPRAVDU CINILI. OSTAVITE NA STRANU RELIGIJU ! TURCI SU RADILI ONO STO SU SRBI URADILI NAMA...I TU SE I VIDI DA SU 500 BILI POD TURCIMA.... SVE OVO DA BI VAM REKAO DA MI NEMAMO NISTA S NJIMA! MI SMO MI! DRUGACIJI OD SVIH !
Treba samo ukinuti vizu za Italiju, tako da Sloveniju mogu preskociti...opaaa...
nje da vas volimo, jednostavno smo izracunali koliko vinjeta bi prodali i kazni naplatili.
jah italija i slovenija traze ukidanje viza za bih . kao da u sloveniji nema dovoljno bosanske bijede pa im treba jos , i kao da u italiji nema dovoljno gurbeta pa im trebaju bosanci ??? ....jah ....svasta cemo cuti jos od njih
Fakat Turska je bijeda . Bila sam prosle godine i nikad vise .Nemojte vi gledati Istanbul i Taksim trg i Cumhuriyet cadessi . Podjite malo kroz Anadoliju .Tamo su jos uvijek u 15 vijeku . Nije ni cudo sto se Turci smrznuti u hladnjacama prevoze da bi se docepali Evrope . Dajte ljudi ohladite malo glave od Turske . WSMVB
samo prazne price i obecanja , vize nama bosnjacima nikad nece ukinut
niko im ne brani, nek im ukinu vize oni i neka im otvore svoje granice. pametne drzave ce cekati barem jos sto godina.
cuj turska jaca od pola evrope.oni imaju istambul i jos par jaki gradova,a ostalo je veca bjeda nego kod nas.daju sve da se docepaju europe.zive u zemunicama bez struje i vode,skola se placa nema zdravstvenog osiguranja itd.
Pametnom covjeku dovoljno govori cinjenica sto NISTE PRIMILI JEDNU TURSKU, koja je zasigurno jaca OD POLA EVROPE, tako da vasi pokusaju zaslijepljivanja i mazanja ociju ovdasnjim muslimanima, jer na njih se ovo i ISKLJUCIVO odnosi, jer pripadnici druga 2 naroda imaju mogucnost dvojnog drzavljanstva a time i putovanja gdje god hoce, zasto?, koja je to jedina, JEDINA razlika izmedju njih i nas,...VJERA!....ONI NIKAD, PONAVLJAM, NIKADA NECE DOZVOLITI ULAZAK JEDNE VECINSKO ISLAMSKE DRZAVE U SVOJ \"SAVEZ KRIZARA\" !!! ZATO, BANDO ISLAMOFOBICNO-FASISTICKA: ODJEBITE ZA SVA VREMENA, NEKOM DRUGOM MAZITE OCI, A MENI JE DOVOLJNO STO MI ZA TURSKU NE TREBA VIZA!!!
hvala sloveniji i italiji, ali sve je ovo hinjska igra velike britaanije, francuske, grcke, rumunije, samo sto u bosni i hercegovini ima najvise bosnjaka muslimana...islamofobna evropo, ppisamo ti se na tvoju islamoffobiju i licemjerstvo! kad si otvorila granice najvecim ratnim zlocincima srbima a drzis zatvorene bosni i hercegovini pokazala si tvoj visoki stepen humanosti i pravdi!(licemjerstva i lazi, nepravdi)
ta evropska unijo mi smo vec odavno skontali njenu praznu pricu o ukidanju viza sto je jos jednom dokazalo njenu ulogu u ge\'_nocidu i ratnim zlocinima nad bosnjacima!
@ pop radojica AFERIM POPE DOBRO PAMETNO ZBORIS.. AFERIM
Za putovanje u Tursku nije NAM potrebna visa..Turska je prelijepa zemlja Ogromna...Prijateljska zemlja.... U Tursku na odmor bezbeli