Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napocetku plakali hoće li biti za nas bjedu, a sad ih ima i viška
Janša zbunjuje. Narod u dilemi da li da ga vole ili ne. 🙈
Neka vrate ušteđevinu štedišama Ljubljanske banke.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Donira vakcine kojima ističe rok polovinom oktobra
ovih vakcina ce biti ko bombona, zna fadil, nije se proracunao
https://healthimpactnews.com/2021/bombshell-fda-allows-whistleblower-testimony-that-covid-19-vaccines-are-killing-and-harming-people/
Nasa zemlja bi se trebala zvati "donirana BiH", svakako sve sto imamo je donirano nekim putem. Oprema kantonalne policije za forenziku-donirana.. Vatrogasna vozila, donacija necija... Zgrade ove, kuce one-donacija eu.. Dionica asvalta i most-donacija eu.. Samo su nam politicari i seka domaceg porijekla, naviknuti na donacije i vole kajmak da skinu..
Hvala Sloveniji. Ja se nadam da cete se vakcinisati da ne bi opet bili prvi po smrtnosti u Europi. Hvala.
U Rumuniji 73% stanovnistva ne zeli taj otrov i drzava morala zatvoriti 117 centara za vakcinaciju!
A eto rumunija mjerilo??? Njemačke firme neće plaćati bolovanje i odsustvo uzrikovano Covidom ili izolaciju ako si došao iz riskantnog područja.
sadaka i vitre od države, fadile sram te bilo
sigurno istice rok trajanja
Bratska SLovenija samo da se ne baci mora se injektirati zar ne?
Naši prijatelji slovenci sigurno nam žele dobro
@znalacf hahahaha opste poznata stvar, nama svi zele dobro :)
sigurno istice rok trajanja!
hvala Janša 🇧🇦🤝🇸🇮
sta je sa američkih 500 k
provjerite rok trajanja skupo je unistenje
vec danima se lomim da li da se vakcinisem.... majku im pa zar je trebalo ovako hampu dizati oko toga... nisam protiv vakcina, ali oko covida su usrali motku sa pricom oko istih...
najveca muka sto su meni koji pojma nema oko vakcina dali da ja biram koju cu... pa jebote doktor si, daj mi koja je najpodobnija za moju dob, krvnu grupu.... sta vec sve treba da se uzme u obzir... i ostale vakcine kada sam primao niko me nije pitao kojeg cu proizvodjaca,,, na osnovu cega da odlucim?
Ako je ne primiš uvijek to možeš, ali ako je primiš pa se zezneš gotovo je.
Evo sad se može lagano bosti naša gospoda