Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA SRBE JE ONA KRALJICA A DODIK KRALJ JEBU IH U ZDRAV MOZAK GODINAMA ZAOSTAJU U SVEMU AL JE VAZNO DA SRBIMA DODO KAZE PRIPAJANJE PASALUKU CE BITI [ AL U K..CU ]
Dvije “onako čudne” terorističke banalnosti.. Kada su se dogodili napadi 11. septembra u New Yorku, zgrade visoke preko 400 metara su se poput kula od karata srušile, hiljade tona čelika se u trenu istopilo, iako je zgrada projektovana da “preživi” i udare aviona – no, sve je bilo uzalud. Ali, ono što je preživjelo tog dana je “pasoš” jednog od napadača – Saudijca Al-Suqaimija. Šta reći?! Izgleda da su zgrade WTC trebali praviti od materijala od kojeg se pravi saudijski pasoš. Jučer krvav napad u Parizu, počinioci nepoznati, izvedba k'o u filmovima, u svega nekoliko trenutaka su nestali iz središta Pariza (što je nemoguće u višemilionskom gradu), ali ovoga puta napadači su zaboravili ličnu kartu u autu. Ko još ide u terorističke akcije sa ličnom kartom i da stvar bude gora, zaboravi ličnu kartu u autu?! Sumnjam da bi čovjek tako niske inteligencije, mogao jučer, poput komandosa profesionalno odraditi posao, a zatim “pasti” zbog banalne stvari.
Ja mislim da ove napade 995 njih, naručuje neko ko ima koristi...Jevreji?Trgovci oružjem? Znam samo da smo naivni i vjerujemo informacijama koje nam SERVIRAJU, a ne koje su istinite...... jedan agent Cia nije mogao ništa reći o svom poslu, ali jedino šat je rekao "Izbacite TV iz kuće ne treba ti".....znači sve servirano a mi nesvjesno konzumiramo, i to više nego što nam serviraju....
99%*
NORMATIV JEDOBAR -PO MENI , SLAŽEM SE SA USLOVIMA .
RAdo sam vam dao Snjimak.
BRAVO K.L.I.X.
Nevjerovatna količina mateijala se nemože izvući sa uređaja kojim je snimljen kupoprodajni razgovor. Ovaj Janez potvrđuje sve ono što su razni eksperti iz BiH,odmah po pojavi snimka da je potvrdili čist od bilo kakvih intervencija! Pa onda sve aktere od Sarajeva do Banja Luke na profesionalni stub srama. Tužioci neka naoštre pisaljke, mislim kompjutere, pa na posao - hitno!
http://www.***/novost/176813/amir-misirlic-ja-nisam-charlie
E je*i ga! Sad će ispasti da Srbe mrze i Slovenci!? NARAVNO DA NIJEMONTIRANO, TO JE JASNO I PTICAMA, ALI SRPSKA POSLA, SVE ŠTO IM NE IDE U PRILOG JE MONTIRANO I REŽIRANO PROTIV NJIH A SVE ŠTO IME IDE U PRILOG .......................................PREVARI ILI OTMI. ŽIVA ŽIVCATA ISTINA.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Meni su sto se tice ljepote iste ova i ona Munira neka predstavnica iz Srebrenice
Slovenski ekspert kad je ustanovio da Cvijanovic nije musko, cojk ***te nama pao u nesvjest !
Ne razumijem sta rade "drzavne" institucije kao na primjer SIPA koja se je dala u neke akcije cudnih naziva i "rjesavaju" situaciju u BiH, zasto ne poduzmu nesto po pitanju "rjesavanja" situacije na visoko drzavnom nivou vlasti i pohapse ove glavne lopove. Uhapse Dodika i oduzmu imovinu, od te vrijednosti penzionere zbrinu 7 godina sa povecanim mirovinama, Baketa da maznu mogli bi otvoriti 100000 radnih mjesta, Zeljku da uhapse tu bas nebi bilo "hajra" za ovu dvojicu u zatvoru jer ko i to .... Hahah btw samo zelim reci kako bi napokon trebalo poceti hapsiti ove malo vece guzonje :)
i sat dalje?
svakom nagrada ili kazna za njegovo dijelo.... neću da se izvinjavam za nešto što nisam učinio
treba joj ga prisraviti
Ko je smjestio Zeki Zeljkanu?!A ko joj montiro?!
glupa ko mirsad kebo