Komentari (417)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah postali smo roblje , od onakve Yuge sad smo samo Šuge ... Al , neka noorood znoo ;-)
Koji je ovo jezik kojim pišeš?
Auuu vidim dirnuo sam u osinje gnijezdo SDA omladine , ma...u vam ogranicenu ! Nije ni Slobo ni Tudzman ni Sratko sjeb.ao borce , radnike i zemlju poslije rata nego Ridzobradi & co , a to što je vama pojedincima krezubim iz okolnih vukojebina dobro ne znaci da je 90 % naroda zadovoljno . A , to seosko šta znaš radit od "kojih" si kuća itd. nabijte mamama u rektume pm 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sjecam se 1982 kad u Bratislavu dodzes u Levi Strauss farmericama i jaknom, cak su mogli proci i Super Rifle i USTop gledali su nas iz YU kao Amerikance iz tih vremena...ovo je odlicna slika nasto je spao narod ex YU iz Titinog vremena...to je rezultat nacionalizma i nacionalisticke politike koja Balkan vodi u propast.
reci to ovim srbima..evo pucaju kao da je zaratilo a ne da je vjerski blagdan..
Vise se zaradi u Hrvatskoj u odnosu na Slovacku,a svaki il svaki drugi vikend si kod kuce.
Sta smo docekali. Prije nesto manje od 30 godina bili smo daleko iznad Slovacke, a sad nas nigdje nema.
Sad smo zadnja rupa u Evropi i sire
Kako se sve okrene ''preko noći''. Do neki dan smo mi za njih bili zemlja za primjer, gledali smo na Slovačku kao na sirotinju - danas smo mi njima sirotinja, a oni za nas primjer razvijene zemlje. Isti slučaj i sa Poljskom, Češkom i Mađarskom, a ni Rumunjska nije za baciti. Po svemu su ispred BiH. Drago mi je za njih, ali žalosno što smo sebi dozvolili pasti tako nisko. Nije više ni rat uzrok naših problema već vladajuća elita i naš mentalitet.
Dok bude ljudi, biće i para...
Pa za te pare ima i u Bosni,ali u Bosni svi bi ili na budžet ili neku brzu lovu povezanu sa kriminalom, slabo ko hoće radit za 800KM ,radije bi vani za malo više, ma uostalom zaboli me...
2,5 eura po satu,tuzna li je ta satnica
Treba uvest u skolama umjesto demokratije da uce kako da se skela montira... sta ces tugy plaky.
naravno u slovackoj se svo slazu a ovdje se sloziti pa nekome hebati mater za sve ovo je nemoguca misija
rad na crno,svaka tri mjeseca curik nazad kuci.mene da se pita ja bih to sranje prijavio i nek se jbu.ja razumijem da je situacija teska u bh ali ovo je klasicno iskoristavanje i izrabljivanje.
A rugali se njima prije 30 godina. Eto ti ga na!
haha cuj i do 1000€ pa to se i ovdje lagano zaradi :)
gdje ? i kako
Hebes to cuj satnica 5 km pa u munchenu u macdonaldsu 8 eura.
U Minhenu moraš znati šprehati dojč i spikati ingliš za McDonalds.
jabi prija uzo dvi koze ipet kokosa i odnji kreno. pa ako vidim da nikako ne ide uzo bi nesto vece, kravu naprimer.
sadakistan sda hahahah narod znoooooooooo, bakireeeeeeeee 100.000 radnih mjestaaaaaaaaaaaa,bleeeeeeeee