Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nam samo fali online predsjednistvo i online granice da ova komedija bude potpuna.
Sve kad pomisliš da je dostignuta granica debilizma ona pobjegne.Neđe u prostor :)
Bingo prošle godine 92 miliona čistog profita. Plata poslovođe 600 marki, trgovca ispod pet stoja. Al je redovna što jes jes.
Ja nigdje nisam vidio da će biti ovaj online protest,a svaki dan listam novosti.Sad odjednom izbacuju neke rezultate.Bilo bi i više naroda da ste to malo bilje najavili.
Online protesti...pa je li to novi skeč Top liste nadrealista...djeca nam se smiju moj Reufe...
Kazu da je jednog trenutka doslo do galame okupljenih,zaboravili iskljucit caps lock
Niti su radnici u BiH vrijedni i odgovorni niti privatnici imaju imalo obzira. Izuzeci se ne računaju.
Lagani uvod u robovlasnički sistem.
I ja cu online strajkovat gladju za svoja prava. Fadile pomagaj
Hahahah :D
ti po ovome vidis kolike smo cke kad ne smijemo izac na ulice i trazit svoja prava. narod je iztraumiran i okrecu glavu od problema
Podrška trgovcima ali morate se i vi malo probuditi. Oslobodite se straha od velikih gazdi, skinite sebi okove, ujedinite se i tražite prava.
@ReinaR kako će to zaboga uradit, kad su većinom uposleni rodbinski povezani, barem što se tiče bolje pozicioniranih mjesta
Eeee,to online treba prebaciti na ulicu,pa da se prikljuce i borci i penzioneri i svi oni koji su sa pravom nezadovoljni zbog stanja u drzavi.Za čas na ulici 100 -200 000 duša,i onda reci DOSTA VISE.Zao mi sto su prosli protesti kako kazu bili montirani a jos mi je vise zao sto su otisli u pogresnom smjeru unistavanjem NASE imovine i sto nismo istrajali do kraja.
Jedva ih se 5 hiljada okupilo onlajn heheh
U radno vrijeme da protestuju online?
Moraju robovi raditi za 1.Maj da robovlasnicima bude lijepo,da imaju gdje kafe piti...