Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je to kad odeš da proslavljaš "dan vojske rs" i uhvati te kamera!
@Gospinadojka, Emir Suljagić je za za vas licemjerne zelene termite moralna gromada.
@Gospinadojka baš ti je jadan nick. Mislio sam da si samo provokator koji želi isprovocirati one kojima Gospa nešto znači, ali dublja analiza pokazuje da je to odraz tvoje podsvjesne želje da spolno općiš s vlastitom majkom. Žalosno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije niko ukrao, cojk budala i homofob..citaj mu Tviter i bit ce ti jasno
Glup komentar. Da se potrudio malo više da javno pokaže da je homofob, osvojio bi deset puta više glasova.
cim je to bosnjak ne mre bit normalno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On i par novinara su najzaslužniji za pad Dragana Čovića.
https://i.imgur.com/7TU0h18.jpg
I PNI NASLI U KOJU CE SE « CRKVU » MOLITI? PA SARAJEVO JE UVIJEK BILO OKUPATORSKI NASTROJENO. ONI KAO SAMOSVIJESNE BOSNJE NECE DOBITI U SARAJEVU NISTA OD KOJEKAKVIH ORTODOKSNIH ZJALA TIPA KOJOVICA.
na twitteru je objavio minimalno 7.000 proglasa protiv SDA - a zna se da o drugima govore prosjecni i bezidejni ljudi koji nemaju ni stav ni viziju. Dezurno lajalo o svemu i svacemu...
u ustavu bih ni prije ni poslije dejtona ne postoji nikakvog poglavice iliti ceribaše koji predstavlja bošnjake kao ni druge narode. takozvani samozvani oni što kažu da predstavljaju narode su paradržavne institucije. oni koji se i pored važećeg ustavnog državnog i institucionalnog okvira protuzakonito nameću ili samodeklarišu narodnim predstavnicima su de facto kriminalci koji podrivaju i rade protiv ustava, države bosne i hercegovine i svih njenih građana i naroda.
Da su imalo radili u ove 4 godine bar bi glasove iz haustora pokupili...
Veći nacionalista od Dodika, ko i drug mu Bajrovic. I onda Želja koalira sa njima, a Želju izaberu da predstavlja nešto u šta ni sam ne vjeruje.
Sta je toj dvojici Suljagicu i Bajrovicu? Trazili u Sarajevu podrsku patriota? Magarcine jedne u Sarajevu su izdajice koji glasaju za djikoslave, a Bosanskoj Krajini su patriote. Pa zar oni stvarno misle da je Sarajevo tek tako bilo po opsadom? Nili su pod opsadom jer su do zadnje sekunde mahali YU zastavama, a nisu zauzimali kasarne i uzimali bosnjacko oruzje.
Pa sad, potanje da li mu je ukrao? Onda je dobio glasove u BiH, a sad je trazio glasove u Sarajevu, a svi znamo da je Sarajevo uvijek okupatoru se naguzilo, sto zbog poganosti, sto zbog svedskog sindroma poslije rata. Mislim dati Nasoj uhljeb nebosnjackoj Stranci najvise glzsove u par SA opcina, pa to samo vrhunske magarcine mogu.
puno zuji malo meda daje...
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
sam je sebi ukrao. svakim tweetom po nekoliko stotina glasova. svima je postalo jasno da je neuravnotezen
Reufe idi u Ameriku i poklopi se od stida. Mani se ćorava posla.
Dva najveća idiota na BH političkoj sceni Emir i Reuf. Dobili su što zaslužuju.
Mrzitelji drugog i drugacijeg
Lik je mentalni slucaj. Neprikladan za politiku.
Pri tome je i fasista.