Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratska drzava, sta ces prijatelju... :) Vaznije je to jesi li Musliman, Katolik, Hriscanin (Nemojte se zbuniti papci, ovo je kod vas musliman, hrvat i srbin), nego to sto je nama sve u ku*** otislo pa se ne vidi ni mali znak te nekakve demokratije. Da je normalna zemlja, ovakvi bi novinari svi bili ne samo novinari protiv vlasti RS, nego i npr. klix protiv Federacione vlasti itd. Al hajd to je kod nas ista prica, jer nam nikada bolje nije bilo, a za bolje i ne znamo
@stopNacionalizmu ... Za sve si u pravu, svaka ti je na mjestu. Al' zalosno sto imamo malo Vaskovica, pa da se udruzimo protiv vlasti koja se poigrava s nama godinama!
@Bosnjackaviizija5O0 Prvo ko je rekao opste da sam ja "Bosnjo" ako te vec zanima deklarisem se kao Bosanac i Hercegovac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ce u dvoristu, stavi ga na olx heheh
koja suplja od covjeka koji je supalj na sve strane.
Istu golgotu je prošao i veliki broj novinara i iz jednog i iz drugog entiteta. Bilo je tu i javnih prijetnji prebijanjem (Sirovina iz Laktaša - Hadžiomerović). Nemojmo dozvoliti da se ušutka i onaj dio DOBRIH novinara samo zato što smo JEDNOSTRANI u razmišljanju. Hajde da nam ISTINA bude mjerilo,a ne entiteti i nacionalni nivo. Hajde da KONAČNO počnemo nekome vjerovati u ovoj državi. Pa nisu valjda svi novinari u BIH toliko LOŠI.
Vidi mene! Vidi mene! Aj sad na moj blog!
https://youtu.be/VBQXxjA9OXQ
@jale1 Ne treba on da iznosi "cinjenice" on treba da iznosi "dokaze" da bi njegova prica bila uvjeljiva... -A prica mu se svodi ,,dobro informisani izvora".Pa ko su ti izvori? U redu,krije njihov indetitet.Ima li dokaze?Nema...I?
Za Vaskoviča srdačan pozdrav, iz prostog razloga jer i pored prethodnog njegovog angažmana, je u najprostijem ovim predstavio stanje ovdašnje aktuelne trojice vladajučih DEMOKRATA i njihove vrste demokratije.
@jale1
Istraznim novinarstvom se ne moze svako baviti... On se poziva na neke price "cula-kazala"!Na Balkanu jedina osoba za koju ja znam da se zna baviti istraznim novinarstvom ali da je potkrepljena svijedocima i dokumentima je Brankica Stankovic.E toj gospodji je bio zivot u opasnosti od kriminalaca,navijacki huligana,sistema...Kako je prezivjela,mislim da ni ona ne zna!!!A ovaj Vaskovic,sprdacina obicna.
Nema nista protiv ovog Vaskovica ali njegovo licemjerstvo prelazi u bezobrazluk!!! Ko si to ti da bi tebe neko planirao likvidirati?Niko.Pises i pljujes aktuelnu vlast a na ovaj nacin ko "fol" sebe stavljas u prvi plan.Pa evo ja se borim protiv iste te vlasti pa mi niko nikada nije zapretio.Citao sam njegove tekstove za firmu "Birac" iz Zvornika i sve sto je napisao(a imao je "fol"sigurne dojave) sve je slagao i nista se nije izdesavalo kao sto je pisao...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAMO RETARDIRANI VASKOVIĆ MISLI DA MU NEKO PUŠI OVE FORE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ženo, ne paniči!
ANALOGIJA: Baš kao što je antifašizam reakcija na fašizam, tako je na neki način antitariguzizam reakcija na tariguzizam.
Vasković pravi macaglu. Prvo maltretira zarobljenika u Srebrenici, bio pravi četo, a sada fol antičetnik, a mi, naivne Bošnje, na svaku podvalu padnemo. Kreten bio, kreten ostao. Gleda kako da se popularizira.
https://youtu.be/VBQXxjA9OXQ
Buraz, tebe da su htjeli roknut, davno bi ti bio 2 metra ispod zemlje. Ne mozes ba bosnju levatit ;)
ovaj ne znam bil kakio ili pisao