Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsite Željka Cvijanovića!
Dis.O cemu ti pises?Kakvo je tvoje misljenje o ovoj pljacki i kriminalu o kojem ovaj novinar pise?To reci!Nemogu da vjerujem da mirno gledas kako majke spremaju cerke na straftu,cekajuci auta sa cudnim registracijama (PP,NP,BP,RO,UE...) po Visegradu,Ustipraci,Rogatici...,i ujutro ih vracaju sa kesicom i 20 km.Grijeh je to sirotinji raditi..Neboj se,te koje branis su svoje cerke i sinove udomili.Sta ti je,jesi li Zeljkin sin?
Sad "trpi" kad neces da glasas,ili glasas pogresno.
PAPCI SATASKAVAJU SLUCAJ ''2 PAPKA''.
ЧИЧA_ЖAPКAH >>> šta li si pročitao od " oca". Da si ga čitao i to pažljivo nebi ga nikada uzeo u usta. Srbima, uopšte, je toliko "zavukao" da ni Drina, Dunav i Sava neće nikad izaprati! Ostajete u istoriji ko neprikosnoveni LAŽOVI na Balkanu, a i malo šire.
Pitanje je dali OHR prati ovaj događaj " dva papka" Šute kao zaliveni, a trebali su da reguju, čak prije Mileta i njegove policije.
Gospodo novinari-svaka čast.
Lako je nama ovdje naprdjivati po portalu ali treba imati muda pa se suprotstaviti Dodikovoj mafiji, zato svaka cast Slobodane Vaskoviću, velika podrska od mene!
bravo vaskovicu!
Nesto me podsjeca na Omarsku?
je3i ga mi smo krivi, glasamo uvijek za jedne te iste, a oni puštaju korjenje u sve pore života, i svaki dan su sve jači i jači
Zar je moguće da se sve ovo radi u 21. vijeku?!
Podrška slobodnom i nezavisnom novinarstvu, podrška klix-u u borbi protiv policijskog terora.
jel ovo onaj novinar sto je bijo fini dok neizroni onaj ratni snimak na kojem terorise bosnjake muslimane
Laktašenko je zakon _:)
gladaj mu face ko da se drogom aligator puca
Je li to moguce da se ovakve stvari desavaju?