Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvali su ga papak iz Pazarica. Sredio Faruk karte za Park Princeva (naravno loze) i mangupi pozovu ambasadora na utakmicu (volio je da se druzi sa mangupima) atmosfera odlicna,loze,i u jednom trenutku sudija svira penal za PSG. uzbudjenje i muk kao i na svakoj utakmici,Samo se cuje ambasadorov komentar: Jebote nisam znao da je penal ovako blizu.
vidoje.bozinovic sigurno je nema člansku kartu Demokratske Fronte. Vjerujem da mu je mjesto kao poštenom čovjeku i diplomati u bilo kojoj vladi. Dobro došao u vladu FBiH!
hosenfefer >>> Jeli Đ ili DŽ, nije ništa strpao ni u Đ, ni u DŽ!
Ulazi pijanac u birtiju i viče s vrata: - Sretna nova godina svima! Konobar ga pogleda preko oka: - Budalo pijana, koja nova godina, tek je listopad! Pijanac zatetura i primi se za glavu: - Ajoj, ubiće me žena, nikad tako kasno nisam došao kući s proslave ...
Naravno, stručne, kulturne ljude bez oraha u đepovima!
Valjda džepovima.