Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina definitivno medju najljepsim muslimanskim zemljama u svijetu i uz to najbliza Evropi i zapadu.
Bgm Maldivi su ljepsi haha.I oni su muslimanska drzava
@plavizmaj jos da je Ko sto ti sanjas bas muslimanska
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije isto katolik iz Irske i katolik iz El Salvadora kao ni musliman iz BiH i musliman iz Somalije. Religija nije važna koliko kulturni i nacionalni identet.
@gooUser1599830137 *identitet
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :)
Mostarski91Rambo hahahahaha,možda je iz tvoje hajvanske perspektive to 12 %, ali kad pogledaš da smo naslonjeni na Lijepu našu Hrvatsku to i nije baš tako malo kako ti to doživljavaš,nego gdje si ljetos brčkao nogice jer predpostavljam da ni plivati neznaš jedino ako si u Jumba na Bišću kupio mišiće i šlauf hahaha bleso jedna blesava
VAUUUU, Cato institut, nevladina organizacija sa sjedištem u Washingtonu,
Sloboda, My A$$. Pogledajte ekonomiju Turske ili Indonezije, a i zivotni stil ljudi u Katru pa vidite koliko vam ta "sloboda" znaci kad poredite nashe potrosacke mogucnosti s njihovim. Ako zelite cisto slobodu mozete otici u neko pleme u amazoniji ili slicno ja vam garantujem, cak ni najdemokratskija drzava u EU nema takva prava, pa sta ti to znaci na duze staze?
Najbolje rangirana jer Hrvati i Srbi zive u njoj. Zbog njih se nije uveo šerijatski zakon i nisu dali da se stvori isključivo muslimanska zemlja. Da se ostvario Alijin naum, imali bi slobode kao ovi zadnji s liste i bili u puno losijoj ekonomskoj situaciji jer europa ne bi centa davala takvoj islamskoj zemlji.
U svojih 23%
Interesantni podaci instituta iz SAD-a. Kakvo je stanje sa rasnom diskriminacijom u svijetu ? Ima li kakva tabela ili grafikon ?
El hamdulillah. Kada u nama ima trunke nura Pejgambera a.s. koji je nakon osvajanje Meke, grada iz kojeg je prognan sa svojim prijateljima, u kojem su tlaćeni i ubijani, rekao kao Jusuf a.s. brači svojoj. Proručio je stanovnicima Mekke "Idite kućama svojim vi ste slobodni. Kada je svako očekivao odmazdu za ubijanje, za mučenje, za izolaciju koju su preživjeli od istih. U našim srcima ima i trun nura Muhammedova.
BiH nije muslimanska zemlja vec zemlja sa najvise muslimanskih zitelja. BiH je zemlja svih njenih gradjana bez obzira na vjersku pripadnost. Nemojte nam podvaljivati zabe i babe nismo glupi kao sto mislite.
Konacno i mi jednom prvo mjesto osvojili. Bravo!
A ekonomija i islamskom svijetu? Koliko se bogatih Arapa smrce kokain a koliko ih nema sta da jedu? Zna li se sta?
Bosna je vecinska muslimanska zemlja,tako na nas gleda cijeli svijet,to je prekrasno.Nadam se 55% na sljedecem popisu,a mozda i 60%
Tamo gdje SDA lopovi vladaju, slobode idu do te mjere da je dozvoljeno i krasti, varati i lagati bez ikakvih sankcija!
Vidi se po komentarima na klixu da imamo veliku slobofu
Bosanski muslimani nisu postali ni od Srba ni od Hrvata ni od Turaka ni od Arapa sami velikim dijelom neznaju svoje porijeklo i istoriju tako daim svijet zataskava porijeklo toje jedno miroljubivo pleme koje zbog zavidnosti blijedi nestaje i u nekim slucajevjma prelazi u idiote.