Demonstracije Egipćana u Sarajevu
0
"Sloboda Egiptu! 30 godina je dosta! Dolje Mubarak!"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aviatore = Konj Radis za Saudijce daklem.
@Aviator Razvaljuju ti strategiju, brate Harune? Zar ne znaš da je dovoljno da se nešto samo jednom pojavi na internetu i da više nikada ne nestaje? Brisanje je beskorisno.
http://www.facebook.com/event.php?eid=133294163404805
Ja samo jedno znam...bolje je kumovati sa vragom kojeg poznaješ, nego sa vragom o kojem pojma nemas. Vrlo je upitno koja će struktura doći na vlast u Egiptu...postoji jedan crn scenarij..mnogo gori od Mubaraka.
Treba podrzati stanovnike Egipta u tome sto zele ostvariti ali ne i sredstvo kojim to zele postici. Mešusobno nasilje ne moze biti opravdano.
Sto ne mogu komentarisati, nisam nista uvredljivo napisala.
Grehota je bilo kojem narodu ne dati i ono malo shto je potrebno za zhivot, previshe bi bilo od toga spominjat da se trazhi i zheli. Daklem, i ova minimalna prava na dostojanstvo mininalnih uvjeta za socijalan zhivot ugrozhen je u obichnog chovjeka. Civili che Platit veliku i krvavu cijenu svojih zahtijevanja. Usput, neka se svatko stavi u isti polozhaj. Moguche i nama na Balkan zakuca Grchka ili Egipatska ili ma i koja druga revolucija. npr,. kakva bi bila Balkanska to smo proshli i saznali, a kad nastupi pojedinachna, e to brale, teshko che mochi se prozhivjet. Hvala na ischitavanju :)
Ma zaboli me racku za Egiptom ako cemo iskreno
Mubarak je A.ll.ah !! Sad ce tek rulj.a vidjeti sta je g.la.d i koliko se na.mno.zila !!!!! PLA.KAT CE ONI ZA MUB.AR.AKOM !!!!!
znas sta je jadno? Da samo takvi i drugi protestuju, svi osim Bosanaca, to je jadno.
Idite vi fino svojoj kući pa tamo galamite koliko hočete.
radim ja na tvojoj sta.roj vec 3 godine.
Jel\' ja vama trebam crtati da ne pametujete puno ?
Ti si dobar,ja ih vidim samo dva! Cenzura od Egipta do Sarajeva!!!
Vrijeme je da se zbace Mubarak i K0msic, koji su rak rana i ne daju narodu zivjeti. Kraj islamIstima pod USA kontrolom, sloboda narodu. Zivjela Bosanska c.rkva, stop nazadnoj reIigiji beduina.