Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ove na zadnjoj lajk ko bi je podero
Kulturna baština jedne zemlje nestaje, ljudi se iseljavaju, zagovaraju se podjele i odcjepljenja.. neko iza kulisa vuče konce, u Bosni se još uvijek vodi rat ali samo na "kulturniji" način.
Mnogo, mnogo više umjetnina je nestalo tokom rata u BiH. Sjećam se rahmetli Ibrahima Ljubovića, kojem je opljačkan kompletan atelje na Grbavici. Nije mogao to nikako da preboli, mislim da ga je to i prekinulo. 😞
srbi?
dobre sise...malo presle...
sad kada stanu nestajat svete gospe po ercegovini
Nedjelja, ne radim, prva kafa i klix... nenadoknadivo😣
a šta je tu čudno? ako postoji auto mafija, narko mafija, farmaceutska mafija... zašto ne bi postojala i tzv 'umjetnička' mafija?
Dali si to mislio na pjevace, oni sebe zovu umjetnici?