Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da je izazov težak, treba nadmašiti 2 vanserijska debila u debilizmu, ali vjerujem da će novoizbrani odgovoriti tom zadatku.
hahahahahhahahah
bolje maketa nego tabla kao u Trebinju ahahahahahah
Bilo ko da bude na celu bilo cega (od svih inih politicara), za gradjane BIH to znaci jos losije uslove zivljenja, dalje pljacke, jos nefunkcionalniji zdravstveni sistem, nastavak balahanja budzetskog novca, dalji razvoj nepotizma i korupcije, dalje gledanje i slusanje debilnih faca u medijima, dalja negradnja autoputeva, jos tanji asfalt na cestama, dalje unistavanje drzavne imovine, skuplji zivot, jos vise lopova i kriminalaca na ulicama, dalje neistrazivanje privrednog kriminala, itd
Kada ce frljava spodoba u zatvor i dugogodisnju robiju? Uveo je nelegalne akcize, pokrao invalide, pokrao poljoprivrednike, ukrao od djece i invalida. Dok god je frljavi na slobodi drzava ce biti u qrcu. Hapsi nesposobnog idiota.
nista bez fodila, covjek zna, ekspert, BOZE pomozi
Ko god samo da mu njušku ne gledamo više ...
Nermin Mandra
Fadilu i Meliki po 2 ovce kupiti i u šumu poslati poslije.
Fadil uzima opet mjesto premijera nemojte se loziti da ce to biti neko drugi a dobro je poznato da se u drugom mandatu hapa na sve strane i obezbjedjuje 105 koljeno za lagodan zivot
Vratite nam Nedzada Brankovica ...... salim se ba......
Fadil umjesto Fadila...
Sigurno ce ga naslijedit Campara. Ne vidim da postoji i jedan drugi kandidat.
Sigurno ce ga naslijedit Campara. Ne vidim da postoji i jedan drugi kandidat.
Falit ce nama Fadil,sad ce neki Dragan
Gledaj sale buraz, opremljenija bego u Bundestagu
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
Ja bih izabrao Hubijara i onog sto je kupio trafiku od njega, a vi kako hoćete....