Želi osigurati parlamentarnu većinu
0
Slavo Kukić sutra nastavlja konsultacije
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je indijanac zvali bi ga \"ONAJ KOJI PRODAJE UBLEHE\" nevjerovatno, jos ne mogu da vjerujem da je on kandidat za predsjedavajuceg vijeca ministara!
kako samo \"znalacki\" sklonite vijest koja se ne slaze s SDP-ovom politikom, a o brisanju komenrata suvisno je bilo sto napisati :P
Kukić će od Čovića i Dodika dobiti prva dva slova svog prezimena i tri posljednja slova iz prezimena Staše Košarca. I onda će ga zajedno sa reketašima, atentatorima i crnokošuljašima moći popushiti do jaja.
\"U svakom slučaju pametniji je od one Borjane Kristo... njeno postavljanje bi predstavljalo sramotu za svakog čovjeka koji razmlšlja vlastitom glavom (gornjom)... Pitanje za 1 000 000 € da li je iko hrvat a da nije u HDZ-u ili da tamo nema bliže srodnike ili saradnike? \" OVO JE ISTINA 100% !
Što nas više lomite mi smo jači, crknite dušmani (štovatelji SDP-a) SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
hrvat je samo onaj koji pase sdp, bez obzira sto nije pobijedio u hrvatskom korpusu.zamislite bosnjaka koji glasa za sdp i osvoje na izborima 85% bosnjackih glasova a hrvati naprave vlast bez te stranke,dali je to majorizacija, onda bi bila a ovako je sve u redu...
@1990 S borjana je glupa, a ovom nije maslo za ramazana. namazan je samo tako.
U svakom slučaju pametniji je od one Borjane Kristo... njeno postavljanje bi predstavljalo sramotu za svakog čovjeka koji razmlšlja vlastitom glavom (gornjom)... Pitanje za 1 000 000 € da li je iko hrvat a da nije u HDZ-u ili da tamo nema bliže srodnike ili saradnike?
Ide u Veliku Kladušu, ali ne i u Mostar.
Konsultacije s pokojnom mamom i tatom? Pushiona, drugovi, uzalud vam svi atentati, reketi i crne košuljice... Dobio je odhebaus od Dodika, Čovića, Ljubića i Bosića i uzalud troši vrijeme, ko to ne vidi ili je malouman ili se pravi lud. Ili se možda ne pravi lud.
SLAVO KRPELJ