Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvu bolan ideologiju, bio si najplaceniji rektor u BIH s platom skoro 7000 km !
od crne burzoazije gora je samo crvena, danas ljevicari imaju milione a marx je bio novinar i kokuz do kraja zivota.
Pa koliko bi rektor trebao imati, želite prosperitet? Druga je stvar što trpite da vas gazde plaćaju 700KM...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ne bojiš se da je izgubi u koaliciji sa Čovićem i Dodikom u paketu, koji si si ublehaš
Kukicu izadji javno i reci sta ti je Dino obecao ili vec dao pa niko ne valja sem sportsko rekreativne stranke koja je nazalost ru gdje jeste jer je iskoristila nesrecu jedne porodice i na osnovu tga dobili malo glasova koje nikad nece vise dobiti a ti si poznati dupeuvlakac jer uvijek branis one koji su na vlasti nebitno ko je vlast.Malo se presaberi ne uvkaci se u svaki pakas
Tvoja Boljsevicko-Komunisticko-Fasisticka definicija Nacije, Drzave I Suverenitet nuce proci. Davanje B, S, H exluzivitet Nacije je direktno rusenje Suvereniteta I drzave BiH, bolje ti je da sutis.
nije više jednopartijski sistem slavo
Nemas se sta bojati. Vec izgubio.
Politički munafici?
Hajde bolan jasno je a i sam priznaš da SDP većinom bošnjačka mjesta da srbima i hrvatima pod parolom multietičnosti i građanskom. A isti ti što su zasjeli na bošnjačka mjesta pod naredbom zagreba i beograda uništavaju državu Bosnu i Hercegovinu.
a ne bojiš se kad je u vlasti sa ekstremistima iz HDZ-a i SNSD-a na državnom i federalnom nivou, licemjeru
A sa SNSD-om i HDZ-om na državnom neće Jel? Tebi smeta sveto je Bošnjacko
Profešure Slavkec ,;..A , kao je do sada nije izgubioo ..? ..Bilo je prije izbora;..nećemo s nacionalnim , hoćemo meritokratiju , nećemo nepotizam , nećemo lica sa C.lista ,..hoćemo trajno Šmitivo rješenje , hoćemo UIO.., nećemo legitimno predstavljanje ..it itd...I , šta bi..?
SDP od te ideologije ima samo ime.
Čuj ovog smrada
Koji je ovo podmukli komunjara. sutio je sve do danas kada je SDP otisao u vlast sa HDZ I SNSD i niggdje stokke nije bilo da bi sada se oglasio u vezi jednog kantona gdje je SDA.. bolesnici opsjednuti SDA-om, a neki dan je ovaj izdajnik ubaceni sejtan otkriven u svojoj knjizi koji je to islamofob
posteno!
Ne smeta njemu HDZ...ujkan pritajeni.