Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada sdp koči formiranje vlasti kmekmeeee.
tačno si delegat
NEĆE SE NIKAKO RAZMONTIRATI KOALICIJA, AKO HDZ POKUŠA OPET NEĆE IMATI VEĆINU. PREMA TOME OSTAJE I VAMA I ŠĆEPIĆIMA SAMO DA ŠENITE!
U SDP-u SU SADA ( RUKOVODSTVU SVE DO NIVOA KANTONA ) SU DEFINITIVNO OSTALI NAJBLAŽE REČENO NENORMALNI LJUDI. pA VIŠE I NEZNAJU ŠTA KOJA RIJEČ ZNAČI I ŠTA ZNAČI IMATI LJUDSKI OBRAZ. mOŽDA JE ISTRAH, ŠTA ĆE SADA KADA IM ČAMCI ZA SPAŠAVANJE TONU!
ma zasto u pon.zakazite je u junu.imamo vremenena.mamicu vam neradnicku
I fobro sad, hoće li meni neko objsniti je li to znači da se vlast još uvijek ne može uspostaviti ili šta?
Gospodo SDP prestanite se ponasati kao uvrijedjena mlada. Sta pizdite "Narod je odlucio da budemo opozicija". I budite ali dostojanstveno i sa stavom. Ovako samo tonete dublje. Daj otrijeznite se.
kad ce isplata
Sta ovi cekaju politicari da sve propadne pa da onda formiraju vlast.
...znači, sad imamo "pravog poštenog srbina" i "krivog poštenog srbina"...