Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se u Iran, ako ti ne valja
Nisu se ustašhke kuje ovako oglašavali kad su bošnjacima nametali trojanske kučke koje nemaju ni 20 % bošnjačkog glasačkog tkiva, nisu se ovako oglašavali kad su nametali izborni zakon na dan izbora u kojem jedan Katolik vrijedi kao šest bošnjaka, tad je bilo sve sprovodivo. Nisu se ovako oglašavali kad su suspendovali bošnjački dom naroda kako bi nam ustoličili za premijera onu svinju Nikšića i čettnika Mijatovića. Jel vi u ovakvu usranu EU želite????
Imate hrvatsku mrs tamo
mogu mogu se realizirati
Ne vjeruj škuttoru i ustašhi ni kad ti milion eura nosi...
Nedaj bože da je njih 75% u Federaciji a nas bošnjaka 25%... Mi ne bi smjeli spavati od ustašhkih primitivaca. Ta stoka je sto put gora i od čettnika.
Čovketova verzija Draška Stanivukovića, ni po čemu bitan lik. Ne znam što se takvim tipovima uopšte daje medijski prostor kad dobro znamo iz čije guzzitze vire i čijim mozgom konstruišu rečenice.
A Bože komentara. Jer ovaj Klix čitaju samo glupe seljačine koje ne znaju pročitat tekst od 5 rečenica. U Europu ćete za 300 godina! Ni iz kamenog doba niste izašli. Raguž vam može samo mahat EU putovnicom.
Mršššš P.ka ti materina ustašhka. Sad bih se potpisao da nikada ne uđemo u EU ali ćemo vas ustašhka i pedokatolička govvna za sva vremena iz Bosne proslijedit Lijepoj Vašoj , pa mašite do sudnjeg dana.
Kolko kmecite svake 2 minute odron kamenja
Naravno. Od toga nema ništa.
hahahahahahahhahahahahahaha
Kako organizuje ostatak svijeta? De ne palamudaj nego reci odmah da ne želite sprovoditi a kao ne može se bla bla bla. Ma dosta je više mrzitelja Bosne i Hercegovine.
a sta je problem ? sto ce otisak prsta biti hehehehe pa nece se vise moci stimati jel to hehehe koja ubleha covjek tehnikalije izmjenio i to nabolje da nema kradja i duplih funkcija za ovakve celave debile ko ti
Nije rekao da je lose nego da je trebao ranije donijeti da vec na ovim izborima, na svim glasackim mjestima imamo skenere. Ali hajde, bolje ikad nego nikad. Imat cemo cijeli sistem za opce izbore, koji su daleko bitniji
drug da nije on donio nasi ne bi nikada po nasima mi jos ni tablice na autima ne bi imali, ni licne karte ni valutu ni nista…. to su debili koji nikad nista nisu radili i znaju samo supljirati a nista konkretno doprinijeti
Dejtonku prvo treba ukinuti a onda donositi nove zakone, propise i naravno Ustav.
Molis Zdravo Mariju, A uclanjen u mafiju..
Ova stranka je zamjenila HDZ u radikalnosti te postaje sve veći glas extremne hrvatske desnice u BiH.