Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko jesu li ovi barem normalniji od Čovićeve bande ?
SDA i HDZ zajedno imaju 25 vjenicka od 35, to jest preko 70% i nema druge alternative nego da prave koaliciju, ali HDZ mora progutati ponos i priznati Guzina za gradonačelnika!!
@KliskJuzer ovaj ti je gori od Covica,znam ga ,nedaj boze njegove filozofije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod nas na svakim izborima svi pobjede. 🤷‍♂️
Bosnjaci moraju shvatiti da se hrvati sami moraju rjesiti covica i ekipe. Netko tko se petlja sa strane samo pogorsava situaciju. Isto kao i bosnjaci bakira i srbi dodika. Tom trojcu odgovara ovakva dejtonska bih gdej mogu plackati do mile volje. BiH je mjesto u EU i NATO, ali ste sa komsicem samo zaje***i stvar. Ovo vam govori hrvati sa kako vi kazete "kamenjara"
Kontam neki konobar se uslik'o
Cijelih 16 glasova osvojenih, druga najjaca u hrvata
Samo ĆOVIĆA da nema možda bi se i dijaspora vratila
bez obzira na program koji zagovaraju sama cinjenica da imaju naziv sa nacinonalnim predznakom ih svrstava u fasiste koji zele etnicki ciste partije/teritorije i to bi trebali zabraniti jer nije spojivo sa demokratskim drustvom
Ne treba se nikome rugati, al što si ti ružan brate, ma da bog sačuva
Haha pa i nema treće, dobro je stožernik i vas odobrio
Je li ovaj naslov realan ahaha, nikad nisam vidio gori flex
Vidi što se zasjelo... Gadim se kad vidim ovo kahvenisanje sa gomilom i presipanje iz šupljeg u prazno satima
Neće valjda sa HDZom u koaliciju
U koaliciji za Mostar od sda mi je gori samo sbb. Fujj
Pošteno, evo ruke!
Najsmijesniji lik od svih kvazihrvatskih kvazipoliticara. Kad se sjetim gostovanja kod Senada na cd prije par godina kad nije htio priznat osudjenu petorku da su krivi... Zasto ovog lika objavljujete?
ubjedljivo druga hahahahhaha e da cujem i ovaj izraz