Zadovoljan rezultatom
40

Slaven Raguž: HRS je ubjedljivo druga stranka kod Hrvata u Mostaru

Dž. L.
Slaven Raguž (Foto: G. Š./Klix.ba)
Slaven Raguž (Foto: G. Š./Klix.ba)
Hrvatska republikanska stranka (HRS) izvijestila je nakon prvih, preliminarnih rezultata izbora, da je ubjedljivo druga stranka kod Hrvata u Mostaru te treća u cjelokupnom budućem Gradskom vijeću.

Predsjednik ove stranke Slaven Raguž već je otkrio da HRS formalno neće koalirati ni s kim u gradu Mostaru, ali će pružiti ruku onima koji budu ispunjavali njihove zahtjeve.

"Naša ruka će uvijek biti uvjetovana projektima, revizijom budžeta i svih dosadašnjih utrošaka sredstava poreznih obveznika u gradu Mostaru, kao i transparentni utrošak budućih troškova. Ko bude pristao na to, imat će našu ruku", jasno je kazao Raguž zahvalivši se glasačima koji su danas izašli na izbore.

Silvio Bubalo (Foto: G. Š./Klix.ba)
Silvio Bubalo (Foto: G. Š./Klix.ba)

Nositelj liste HRS-a za Jugozapad Silvio Bubalo rekao je da se i dalje čekaju potpuni rezultati, ali da su jako zadovoljni prvim podacima.

"U kampanji smo se možda pokazali kao najinovativniji i postavili smo neke nove standarde. Vidjet ćemo šta će dalje biti", rekao je Bubalo.

Foto: G. Š./Klix.ba
Foto: G. Š./Klix.ba

Podsjetimo da je nositelj liste HRS-a za Gradsko vijeće Grada Mostara Slaven Bevanda, nositeljica liste za Zapad Vesna Šunjić, te nositelj liste HRS-a za Jug Mario Marijanović.