Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh slatka si. Hodi spasi i meni zivot svega ti :P
Hocu ja. Nisam se oprala mjesec dana ali ces ti to da slizes.
pa operi se jadna xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djevojka i po...hrabra i odvazna :)
Joj 'hrabra i odvažna', ja shvatam da je tebi drago što je ona žensko, ali vjeruj mi ona se i pauka boji, vidi joj se na faci. A ne daj bože da izleti zec iz grmlja.. bježanija. Lako je pozirati pred kamerama, treba nekog spasiti, a da možeš nekog spasiti (izvući, ponijeti, odbraniti itd) moraš biti mašina i imati 100 kila mišića. Može ona samo koordinirati putem veze ili slično, a i to je dobra pomoć u datim uvjetima.
'ajde nemoj da je toliko podcjenjujes.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zašto je to čudan poziv za djevojku...
Eeeeee sestro jeste da cinis dobro djelo,,,ali spasavti danas ovu mraku neznam jel ti to pametno,,,izdvajam tu samo djecu ne bitno cije,,,,,jedini ljudi kao i vatrogasci koji ne pitaju kako se zoves jesil li covjek ili ne,,nego ti iskreno pomaze,,,,respcet opet za tvoju struku,
Sad cu skocit sa litice ako ce me ona spasavat.
Ne znam šta je tolko čudno
meni je jedino cudno da profesorica hrvatskog jezika ne moze naci posao u Bosni.. inace je vazno da djeca uce strane jezike...
Hej gag;-)
Uh Sladjana, spasi me odmah. :D
Sladjana,spasi me :)
Jaoooo Sladjo ja bi te duboko motiviso...
Da je neka ruznoca, malo bi morgen pisali o njoj
HEEEEELP......
Jel vama izgleda kao da ova pametuje, svasta se naprica a nista konkretno. Fali samo ono zivotinje i zalazem se za mir u svijetu.
Molim te pokaži mi jedinog čovjeka u BiH koji priča išta konkretno.
Spasi me.. :D
Bas je slatka i nježna ova Sladjana ;)
Na slici jedan ima stav ko Lara Croft