Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav zemljoter, jutros sam spavao k'o zaklan :)
Kaze Aljina unuka, u kuci je bio obicni dedo... bio je on nazalost i u Daytonu obicni dedo! (Zasto nisu dozvoljeni komentari na propagandne teksto ve vezane za klan I.!?)
Taj obicni dedo je obezbijedio da ti porodica bude slobodna i nezavisna a ne pod srpskom diktaturom. On ti je obezbijedio i da mozes pljuvati po njemu. Urac bi pljuvao da nije tog dede bilo. Al bukvalno. Pa bujrum, nastavi pljuvati po onome sto Hrvati i Srbi kod sebe cijene. Al maloumni Bošnjo to ne zna. On zna samo pljuvati.
Nasledna im velika samačka glava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja sam ga osjetio probudio me mater mu i nisam mogo vise ni zaspat
Ne znam koliko je snažan, ali mene je probudio (6:07)
da nije klixa ne bih ni znala da je bio O.o
Gdje ces mi na Tesanj!?
Ma samo malo...;)))
Neka te tamo, tu sam rodjena :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...klixe, imal zvijezde, crvene? :)
Svakom loncu ti poklopac.