Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosansko Grahovo je grad u Federaciji BiH, nema tu srpskoga zivlja a ako i ima, vrlo lako se to nazad u Laktase Dodiku posalje. Vratili se strarci da umru u svom. Nikad vise oni tu nece obitavati. Eno Bosnjaci ih dobise natalitetom i u Glamocu, srpsko stanovnistvo staro, same babe i starci a kod Bosnjaka mladja populacija pa se radjaju.
Sad ce naša srbad navalit pa tvrdit na nije više "Bosansko Grahovo" nego "Srpski Pasulj", e dabogda vam se šupak razcvijeto od njega ...........
zemljotres ugrozava srpski narod i srpsku zemlju...
Ma kaki ugroženi, ovo bi kad sam ja tresno Biljanu u sred (e)pičcentra sa Rihterom od 29cm, valja mogu ti reči nije nimalo bila ugrožena :)