Druga rekonstrukcija u tri mjeseca
34
Skupštinska većina u KS zvanično zatražila smjenu Vlade
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potplacene gnjide nije zatrazila skupstinska vecina nego manjina od 13 poslanika. jadni klix.ba na sta je spao,biti placenik kriminala i nelegalčnog novca iz crnih fondova javnih preduzeca kojima upravlja SDA.
SDA je pokrala sve i svasta,ali za razliku od komunjara i Sandzaklija nisu nesposobni i barem vladu znaju legalno smijeniti,a ovi ni to nisu sposobni...
Najnovija info je da je ona vlainja što je zloooya metno za predsjednicu skupštine kantona hitno tražila od malog sina četnika papire iz Amerike, zlu ne trebalo, brod tone.
Najnovija informacija je da Sejla Jugo Turkovic preuzima SDA od Sulje
Eeee moooj bosnjo. Samo citav ove komentare i uvidjam koliko ste podlozni manipulaciji, spletkama i kako vec 20 godina padate na isti fazon. Pa jeste li ikada culi za poslovicu zavadi pa vladaj. Pa ovo je sve vec 20 god copy-paste. Ko fol se svadjaju a uvijek i sti na vlasti a mi gladujemo. Vrati se bosnjo Islamu da uvedemo serijat, da poodsjecamo ruke lopovima te da konacno vratimo izgubljene teritorije na kojima se jos krv nasa nije osusila. Zapamti bosnjo, Bog pravdu naredjuje a pravda je da vratimo svoje ali bez mucenja i silovanja, nego ponosno,casno i hrabro sa osloncem sa Gospodara svjetova. Bosnjo kad ces pameti doci???
SDA će doživjet što i SzBiH.Za par godina neće ni postojati.
Ovo je SDA Portal i samo se šprdaju i promovišu SDA Lopove ma kakva rekonstrukcija, normalno nema više preko štele zapošljavanja moj Zukiću kao nekad nazoves stranačke pa proguraj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Vlda odlično radi svoj posao a SDA se nemože pomiriti stim da neko ima bolji od njih LOPOVA
Malo gledam, svi portali prenijeli ovu vijest, samo avaz šuti. Ne znam šta se dešava, da nije vođa ušla u uši? U svakom slučaju, hitno pokrenuti pitanje odgovornosti za pokušaj DRŽAVNOG UDARA i odgovorne smjestiti tamo gdje pripadaju. U zatvor BANU CRVENU, zajedno sa šošonskom NARKO-MAFIJOM!!!
POLA DRZAVE IZGORI U POZARIMA A ONI SE IGRAJU, SPLETKARE, NAMISLJAJU KAKO JEDNI DRUGE DA SMJENE ... NAROD KO NAROD, GLUP BIO GLUP CE I OSTATI, SVE TO NIJEMO POSMATRA I TJESI SE ONOM LEGENDARNOM \"MA DOBRO JE SAMO NEK NE PUCA\"
Pa tajkun će se prvi naći iza rešetaka, bio ministar ili ne. Samo bu.dale poput vas nisu mogle skontati njegovu priču i razlog ulaska u politiku.
Dodji svakako. treba mi halu ocistiti.
I šta ćete onda kad vas Fahro počne proganjati i kad vas istjera na ulicu iz kancelarija?
A što su crveni kmeri u panici ? Ništa se ne sekirajte imate vi svog tajkuna koji će vam poslati čobana za predsjednika federalnog parlamenta i sebe postaviti za ministra sigurnosti pa bude glavni svudje dje se no hapsi i otpušta, pa će tako da priča sve do rodnu grudu. Ali malo morgen, ako su crveni kmeri gl.upi nismo mi. DOLAZIMO !!!
Glede činjenice da si ista osoba koja navija za SDA i dijeli minuse koristim ovu prigodu da moj milokliz smjestim u anus tvoje mame. A tebe nataknem na onu stvar, i još te usput natapkam rumenim glavićem po obrazima i oko ušiju, i to gratis.
Štampam SDA pristupnice vrlo brzo povoljno i stavljam datum pristupanja koji želite od 1991 - 2012. Još malo pa nestalo!!! Za SDP-ovce specijalan popust na cijeni. Za SzBiH i SBB dupla cijena.
Wagabundo-karina neuka.
Musić - kret.e.n. Malićka - četni.k.u.ša Budimlić - poltr.o.n.č.ić Karavelić - deb.i.l Petrović - okorjeli krimi.n.a.lac Ovakve spodo.b.e da su lučem tražili po bijelom svijetu, nebi ih našli. MA..ARŠ