Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
PolaHko...sabur... Može narod čekati...Nema veze što je financijska blokada FBiH, samo vi to natenane... Bagro uhljebska. SF SN
Kako samo 5 delegata iz kantona sa skoro 400 000 stanovnika, koliko delegata daje HNK sa duplo manjim stanovnistvom ??
E moj Sarajlicu,zvao vas je Gale
Fudo i Sepic na Aparatima baca ju se po kaldrmi i vrisce
Samo da se zna da je SDA kupila drolju Vrace i Jerlagica drzavnim parama, sve sto je pravljeno na losem i haramu nece uspjeti! A vama u Zenici ...sta reci izgleda necete da vam bude bolje ?
@Eduz eto nek ocejfi ovaj mandat ako bude do kraja, jer zna da na izborima sljedecim mu je politicka dzenaza mada je on prevario narod ! nek mu je marza 12% od 6 500 000,00KM on je zaradio privatno 780 000KM eto toliko vrijedi !