Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj donjeli zakljucak o razgovoru, jedino ako ce te sami sa sobon da pricate? Vlahadija je show 😂😂😂
Sve je to samo odvlačenje pažnje od nesprovođenja ustavne obaveze kažnjavanja zločina genocida
A ko zove Brcko distrikt? Niste ga valjda vec sebi prisvojili? Hahahaha...
Bošnjaci su nervozni
Možete ih okačiti dabru o jaja. 😆
Sad ce predsjednik Federacije Čavar HDZ zvanicno odgovoriti i tako prica ide dalje. Važno je započeti i napravit prvi korak..Nije Dodo glup.. Nema više bahatosti, neko ga ovaj put dobro savjetuje...
Sad ce predsjednik Federacije Čavar HDZ zvanicno odgovoriti i tako prica ide dalje. Važno je započeti i napravit prvi korak..
Jedino glupi Bosnjo moze psovati Aliju kojimrava nije zgazio, ja ne cuh da Srbi psuju svoje ratne zlocince.Takvi kakvi su ni ne zasluzuju da imaju drzavu, vec da im se Srbi i Hrvati smiju.
Trazite kuglu u celo sa kilometra...
Haha koje budale, mozemo jedino razgovarati o ukidanju RS cime bi pravda najzad bila zadovoljena.
Bosna Drzava
Sednite ljudi za sto i napravite funkcionalnu državu, pružena vam je ruka. 2 republike+autonomija za hr, 3-4 centralnih funkcija. Ne možete ni vladati u RS ni ukinuti RS.
Kao sto ne moze ta ista RS maknuti iz sastava BIH, kao i HB.
mozete vi usvajati sta hocete ali dok ameri ne odluce sta ce biti sa balkanom te vase odluke mozete o guzicu obrisati
Samo 50 tak komentara a inace da je u pitanju bakir sebija i sda bilo bi 500 komentara .. toliko se botova nakotilo iz sujedstva i domacih izdajnika.. E gospodo ovo sto vidite je dokaz glupim bosnjacima da kod srba nema opozicije i da svi isto misle a kazao sam da su dobili naputke ruskog ambas.jer ce da ih stite.. Sad treba slusati mudre i pametne ljude probos.orjentirane ne sda bakira sdp niksica sbb gazdu ns pedju nip dinu itd jer tu nema kapaciteta ..
U Hrvatskom korpusu je opozicija unistena a i oni sto imaju su ucjenjeni od hdz i svi isto misle a.ima i onih mnogo koji vole ovu zemlju i njij treba pribliziti probos.bloku .. predlazem da ovi lideri tzv kod bosnjaka daju ostavke i dovedu mudre ljude jer od toga zavisi buducnost BIH inace ce ovi potpisati sve sto im se stavi na sto a to znaci kraj za BIh
Neka su donijeli zaključak kažu država, jeste država, ali ti imaš dosta naroda ovdje koji žive i treba sve razgovorom rješavati. Ne može postojati država bez naroda.
Više ozbiljnosti bi bilo da je mjesna zajednica Gornji Ugljevik obavjestilo Općinu Čapljina da moraju usaglasiti postavljanje ukrasa za Bajram
Te srpske fašističke bolesnike treba definitvo urazumjeti, a to može samo hrvatsko bošnjačka koalicija, bez Sejde Bajramovića.