Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se brzo zaboravlja koji je kriminalac ovaj Bjedić.Šta bi sa one još nakon 6 godina neuseljene zgrade u Tuzli a on pokupio mito od onog što neće da završi zgradu a uzeo pare od ljudi.
Bijedic je provjereni SDPov kriminalac s podrucja TK. Od carine pa do direkcije za izgradnju je iza sebe ostavljao pustos i pokradene gradjane
@ritmututukizabaohao Takvi su svi isti, njima nije bitno koja stranka ili politicka platforma vec moc i interes
Ta lopina, e moji sdp grobari socijaldemokratije. Nikad više vama glas dok su vam ovakve budžetske lopuže slika i prilika.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
KAKO OVAKVE OSOBE KAO OVAJ SDPBALIJA BJEDIC SE USUDJUJE UOPCE MISLITI O NEKOJ FUNKCIJI POSLIJE ONE VELIKE PREVARE GRADJANA TUZLE SA STANOVIMA
Zašto bi on prihvatio (sve i da mu se ponudi) poziciju koja je klimava i nikad ne znaš kad će koji papak napustiti većinu i preći u SDA ili PDA, ako je prošao kao zastupnik u parlamentu i tu je siguran četiri godine? Samo bi lud čovjek sebi nešto tako uradio.
Senaid Begic je svojim potezima proizveo to da vise niko nece glasati za SDP u ZDK, zasto dati nekome glas ko zeli da sjedi spokojan u opoziciji bez da ista radi i ima odgovornost.
Taj je najveci lopov,koliki je samo zgrno na izgradnji autoputa
Imenovanjem ovakvih kriminogenih politicara na visoke pozicije SDP vrsi harakiri....to bas i nije pametno
Mirsad Kukić na aparatima, bukvalno.
Tuzla je hrvatski grad!
@BosnjacisuHrvati Knin je bosanski!