Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM!!!
Na redu je skupština Kantona Sarajevo. To je samo test na dobru volju, ako ovo ne urade, onda neće ništa drugo.
samo jedan hejt od nekog ministra,pa ko ovo može da hejta. cccc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
inače TK u ovim događanjima ide puno prije od KS-a. Zato, Skupština KS-a MORA USVOJITI UPRAVO OVO, ALI NE SAMO NA NIVOU KANTONA, VEĆ NA SVIM NIVOIMA VLASTI.
Kako ce skupstina KS usvojiti neki zakon na svim nivoima vlasti?
znam ja da kontas da je sarajevo najmocniji grad, i KS najmocniji kanton, ali mu skupstina nije bas tako mocna ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa sta hocete da kazete sa ovim?? da smo rijesili Problem ??
bravo. korak po korak. od ovih usteda krenuti u obnove ostecenih objekata. idemo dalje! svaka cast. a sto se tice Sarajeva, veci grad-vise bogatih, i logicno je da ce kafane biti pune, a protesti"siromasni". sit gladnom ne vjeruje. ali valjda se opamete oni "obicni" gradjani pa podrze svoje sugradjane u ovoj borbi, bez obzira na stranku koju simpatisu(do sada je bilo bez obzira na nacionalnost). jos nesto Sarajlije, je.bu vas ovi po forumima i portalima sto su placeni da rade na razbijanju demonstracija. stalno pricaju o politickim strankama i tako vas obeshrabruju. pricaju da od protesta nema nista, skrecu pozornost sa stvarnih problema na neke banalne i sl... RAZMISLJAJTE SAMI, NEMOJTE DOPUSTITI DA VAM NEKO KO VAZDAN SJEDI NA STOLICI I TIPKA PO FORUMIMA SOLI PAMET. ako je toliko hrabar, neka izadje medju radnike i pocne braniti vlast, pa da vidi kako radnicka ruka melje.
TUZLA pokazuje da se moze kad se hoce. Nastavite gradjani BIH svi smo mi jedno
Ovo je cisto zamazivanje ociju od strane skuptine TK. Ne moze skupstina ukunuti ovaj zakon. Ovo je federalni zakon. Oni koji sjede u skupstini kantona i dizu ruke su ovo izglasali proracunato jer znaju da od njihovog izglasavanja nema nista. To su licemjeri i uradili su to jer znaju da se radi o federalnom zakonu i skupstina kantona po tom pitanju ne moze nista uciniti.
Sramota, eto sad ce causevic morati licno da dila drogu da prezivi, nece vise sitna buranija morati to za njega raditi hahaha
Oovo je dobra odluka medjutim ako ta odluka nije u skladu sa zakonom o ministrima i funkcionerima na kraju ce ako dodje do tuzbi biti naplacene i kamate. Iskreno da kazem da nisam siguran ali mislim da tu odluku odnosno taj zakon moze donjeti samo federalni parlament.
Bravo. Ti si ovdje jedini uz mene koji ukazuje na to da skupsina kantona donosi odluke koje nisu u skladu sa zakonom. Nisu oni donijeli odluku o bijelom hljebu pa je tako ne mogu ni ukinuti.
Previse mi nelogicnih poteza rade vodje demonstranata kao sto je ovaj.Evo danas sam procitao d je ona vodja demostranata u Bihacu trazila da politicke partije predloze mandatara , valjda bi trebali oni naci mandatara nekog eksperta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo! Nadam se da sada slijede ostali kantoni...
Hoce li im i kuruzu ukinuti?
Svaka cast! Sve se moze kad se hoce! ;)
Vidite da može kad narod hoće !! svaka čast :)
Nemas pojma koliko si u krivu i koliko ta skupstina vuce narod za nos.
kruh se nadam da nisu dirali....
Koje smo mi budale..Čekali smo tolike godine da izadjemo i pritisnemo ovu bagru. Sada na sve pristaju kada se narod digne...
Izgleda da se kod nas sve silom mora ostavrivati. Tako i treba dosta je bilo vise zajebavanja na racun naroda! nema vise i dosta!
Hoćemo provedbu ove odluke na svim nivoima vlasti !!!
Molimo da se ovo javno i službeno objavi!! Da svi građani znaju i imaju "crno na bijelom".