Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REPUBLIKA SRPSKA\" ne da je 1995-91-e stala samo protiv NATO snaga nego uz nato su bili i UN,EZ,ceo Zapad uz sve dojuce susjede[komsije] ,Ameri i sve islamske zemlje i uz casnu i postenu borbu i Boziju pravdu uspjela ih sve pobijediti i opstati,samo se tada odupirala svim brbenim sredstvima,mudrosti i vjestinom a danas pokusava isto da se nosi i brani politickim i mirnim putem kao i prije rata-te ipak nekako uspjeva vec 16-t godina;biti,postojati i opstati.Uz veliku \"POHVALU\" da uspjeva kada se uzme u obzir sa kojim brojem;Neprijateljsko\"nastrojenim neprijateljem ! To su joj bili,jesu i vjecito ce ostati jedni te isti \\.Mnogo srece i uspjeha zeli joj cijela Vojska \"REPUBLIKE SRPSKE\"
lepi@ Ti si puko kakvih 200000?I kako će se to završit?
@@mislim , nije vazno sta ti ili tvoji genócidasi mislite. isto tako nije vazno sta iz sarajeva dolazi. vazno je jedino da visoki predstavnik pred cjelim svjetom optuzuje PC da je krviva za stanje u bih. a onda ovi prokontaju , cek cek Pc , pa to su noi serbs , aaaaa ma da to su oni sto su silovali , ubjijali djecu , i zbog kojih smo onomad morali da odrzavamo minutu cutnje u parlamentu jer pobise 200000 neduznih civila u srebrenici i nacinise genocid. a na to im inzko odgovori , da to su ti srbi i sad jos seru i nastoje da prave nove nemire u bih................... zna se kako ce to zavrsiti
ne razumijem zasto se Inzko upusta u dijalog sa NSRS, zar nije on najvisi autoritet, ili Dejton ne vazi ? Tako je i Alija pregovarao sa pobunjenicima, umjesto da primjeni zakon i da se striktno drzi zakona. znaci jos jedna sjednica.. u nedogled, dok ne promjene i ono malo ovlastenja koja imaju drzava i ohr.
nista samo da J.E.B.E.M mamu sa-xu i redakciji zbog brisanja postova hvala
Pa hajde da otjeramo strance i da onda vidimo na ravnopravnim osnovama ko je jači. Zna se ko je jadnik i ko moli Help Baznia.
@RS uuuuu,jeste opasni,izgubili ste dosad svaki rat koji ste zapoceli...... JADNI STE PRAVO .... hahaha RS=KREZUBA BABA
Upamtite dobro. Neće vas stracni vječno braniti. Upamtite dobro.
Stvarno ovi srbi su najgori narod, treba him udovoljiti da ode OHR da vidimo gdjesu i sta mogu, nikad pameti, uzeli silom i sada misle da nakardna zatrovana ostane, okrenite se oko sebe, svak vam se smije.Napred BiH.
Nismo mi mislili da mozemo protiv NATO pakta vec smo se branili od maloumnika koliko smo mogli. Vi vjerovatno ocekujete da ce oni vjecito da ratuju za vas i brane vase interese. Mi se borimo sami i u parlamentima i na bojnim poljima, a vi sjedite, ispijajte kahve i cekajte da vam padne s neba.
Jedino pitanje je da li ce rs opstati,BiH je neupitna, s toga zacepite s vasom retorikom. niste uspjeli unistiti BiH u ratu,tako da necete ni sada. a mozes li mi reci kako te nije stid pricati o fasizmu nakon svega sto se u ratu desilo???? vi ste stvarno bolesni ...
RS ide putem na kojem su bili 1995 kada su mislili da mogu protiv NATO pakta. Svi znamo kako se to zavrsilo kad su jos imali svoju vojsku i podrsku Srbije. Ne znam sta sad ocekuju.
Slabo ti mislis \"mislioče\"... Ovdje nije rijec o tome hoce li netko biti smijenjen u RS, ovdje je rijec o tome hoce li zbog konstantnog medjunarodnog \"silovanja\" ova zemlja uopce opstati. Iz Sarajeva posljednjih godina ne dolazi puno pameti iskljucivo mrznja, nacionalizam, sovinizam i zasto ne reci sve vise fasistickih povika. Nego, glavu u ruke pa razmisli, mozda ti se nesto i razjasni.
Hocel ikad ovi iz te RS postat normalni??