Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Harisa Silajdzica ste jedna velika nula. Veliki neradnici samo trosite pare. Rjesite se Halilovica, Bahtica, Sabanca i Alicke ... nista nisu uradili drmnuli pare ni pet statuta vam nece pomoc, bez Harisa Silajdzica ste nula!!!! OGORMNA NULA.
Safet Halilovic najveca gnjida.!!!! Silajdzicu i Belkicu svaka cast!!! al ovaj halilovic, alicka!!! samo sljam isplivo!!!! ako vam Haris ne ostane za predsjednika krompir ste
Ovo nije stranka ovo je najobicnija kriminalna interesna grupacija koja je ogromnu stetu nanijela drzavi BiH. Haris Silajdzic je covjek koji je spreman za licni interes razvaliti drzavu. To sto se on predstavlja kao veliki patriota je najobicnija prevara jer da taj covjek ima dobru namjeru okupio bi oko sebe najbolje kadrove a ne polupismene poslusne tutumrake. Pogledajte samo ko su bili ministri iz te stranke i sve cevam biti jasno.
Nestaju fotelje malo po malo a može se i pokrenuti zakon o bespravno stečenoj imovini. Pa moramo neke stvari pokušati na ovom kongresu dovesti u red. Ako treba žaličemo se i ambdusmenima na nepravdi učinjenoj prema nama. Sve smo dali za ovu državu a veoma malo smo izvukli van granica osim bankovnih računa, djece na studijama na nekim nepoznatim univerzitetima po SAD-u , Britaniji itd...Naša djeca su ugrožena a našim gospođama ponestaje osnovnih sredstava za život poput sluga ,šofera,sluškinja itd....Čak se sada moramo voziti i u vlastitim automobilima a znate kako su prašnjave naše ceste.
Vi nemate pravo više uopšte da se pojavljujete u BiH, uništili ste sve što ste mogli u njoj, srbima ste najviše pomogli izdajnici jedni razorili ste državu i sad se kao borite za nešto, samo neznam zašta. NESTANITE IZ BiH GNJDE JEDNE ODVRATNE:
u SBIH ima dobrih kadrova al ti kadrovi nisu mogli isplivati jer su sprjeceni od centralnih organa u vrhu stranke a krivci su: gnjida Halilovic, gdnjida sekretar Sabanac, gnjida Mehmedic, gnjida Alicka pale i zare i postavljaju nepismene i podobne. Al definitivno ima dobrih koji su za SBIH ne za svoj dzep divno je sto se uvodi demokratija al bez SILAJDZICA i niste nesto, on je zastitni znak BiH i stranke dok je radio vi ste se izlezavali!!!! LUZERI
Ova stranka kao i HDZ 1990 su zavrsili svoje...
Je li to stranka Jugoslovena. Multietnicki Haris Silajdzic, propali efendije, propali politicar i propala osoba. Jedino uspjesan kriminalac.
crknite dusmani. ja bio na skupstini. prava demokratija. idemo naprijed akobogda veliki povratak na scenu. a vi miševi koji narodu prodajete sada ublehe dobro se držite kada vaša slatkorječivost dođe na naplatu. SBIH ima najjače kadrove, i istinsku borbu za BIH na svakom njenom pedlju.
Ma postoje ba Nisu jos priveli kraju pripajanje jednog djela Bosne Srbiji Naime,zabetonirali su povratak nesrpskog zivlja u genocidnu i to im je zaista veliki uspijeh Predlazem da Halalovica(ministra za raseljena licai Haretovog jarana) predlozite za dobivanje \"orden lLegije casti\" Kad moze necastivi Kusto biti okicen istim sta se Halilovic razlikuje od Nemanjica?/ Nista!!
Zar ovi još postoje?