Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba srusit parkusu da tibra napravi kompleks zgrada
Evo tipičnog promišljanja tog kriminala. PRedlagač SDA Srbin čedo najzaslužniji za hiljade oboljelih u Sarajevu nakon udara smoga prošle godine. Javno je izašao i lagao o tom krivičnom djelu da je zagađenje minimalno i aposlutno dozvoljeno ! http://wjla.com/news/offbeat/man-with-deformed-head-arrested-for-attempted-murder-arson
Kasaba dobila nacrt Zakona o privlačenju halal investicija.
NAjvažnije je da nema ekoloških dozvola ko za Buroj ! Kreneš i poslije ekološke katastrofe polcija preko interpola traži AL SHidija zadnja pošta PO BOX xxx Rijad. Ili nekog BAkirovog partnera u DUbaiju ! A BAkir u Beču ! PA haj reci da nismo bosanski a svjetski ! :)))
Ah da predlagač zakona je bio SDA Srbin ČEdo Lukić, BAkirov partner iz bezbrojnih pljački. I Buroja naravno, kada je dozvolio otvaranje Buroj bez ekološke dozvole a za istu tržaiod a mu se palti PREKOVREMENO ! :))
'pojednostavljenje procedura za gradjenje' ili u prevodu -stvaranje zakonskog okvira za još brzu betonizaciju, i to sve u korist gradjevinske mafije