Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumeno zeleno seljance Efendic na aparatima
@percepcija recepcije kakve veze ima Efendic sa ZOI....
@percepcija recepcije i sto mene prozivas hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SMJENITI KRIMINALNI SDA KADAR!!!
doslo je vrijeme za promjene
22 miliona sjebali a cetverosjed nije u funkciji, od 90 dana sezone staze bile dobre jedva 5 dana, seljacina Hido u gumenim cizmama zajedno sa vozacima ratraka sjedi za sankom u Benetonu a staze kurcu ne valjaju... Jel Vam j za to Dodik kriv majku vam profitersku svima, daBogda Vam za lijeka trebalo
Mirza stedi pricu, pricaj kod sudije,.to ce biti gradanima od koristi kad saznamo gdje su nase pare, kako su se tenderi dobijali itd....
Bravo, samo čistite kriminalni kadar SDA.
Ruši se konačno sda babilonska kula
joj ovo domino efekat sa SDA izgleda, čekalo se da najslabija karika pukne pa pucaju i ostale. Hvala Bogu pa dočekasmo i ovo, neće biti više polupismenih kvazieksperata, u prevodu polupismenih dobro namazanih SDA kriminalaca.
Kada ce se glasati, da se otpusti zena mu iz poreske uprave.reci okericu????
To Dino, sto manje govana lopovski to bilje. To Dino brate podrska za tebe, samo nastavi smjenjivati lopove i korupciji.
Ovo je samo potvrda mojih ranijih tvrdnji da sda kartel nema dovoljno lopovskih ruku da smijeni Konakovica.
Raspada se kriminalna SDA mreža. 😄😄😄😄
r2d2lineni,nisam ja ničiji trol,ne izlazim na izbore,ali nisam slijepac kod očiju.
@crnisnijeg slijepac si cim ne izlazis na izbore
Nešto se raspada... Da mi je znati jel zbog poštenja...
ovaj Čelik smrad samo takav.
Ma taj ZOI 84 treba više ukinuti. Sve u vezi olompijade smjestiti u olimpijski muzej, a ovo sve pootpuštati. Objekte Bivđše ZOI treba privatizirati i to skinuti s državnih jasli.
Kad vidim naziv ove firme ZOI '84, dođe mi da plačem. Trebalo bi preimenovati firmu, jer kvare uspomenu na nešto uspješno i veliko. Kad se preimenuje, firmu treba rasturiti, upropastili su sve što se moglo. Pa gdje na svijetu ima takva firma u državnom vlasništvu (osim Sjeverne Koreje), samo se namještaju poslovi i posao, a sve propada.
Ide mic po mic ali kriminal ce na kraju biti razotkriven!