Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo smo BRE jaki pogotovo kad smo se ocistili zla semena koji na svu srecu prodase vjeru za ustanu veceru.Pa sad nevredne prodane duse veceras navijajte za Simonu Halebi Rodžera a možete i za vasog ljepotana mehmeda baždarevica samo nemojte za pripadnike NEBESKOG NARODA JELENU I NOVAKA_____________________Jelena Janković i Novak Đoković u finalu » 22. Mart. 2015 | (09:04 -> 15:14), Izvor : Studio B, Komentari: 0 komentari Jelena Janković i Novak Đoković igraju u finalu mastersa u Indijan Velsu. Jelena se u borbi za titulu sastaje sa Rumunkom Simonom Halep i taj meč igra se od 19 sati. Potom na teren izlaze Novak Đokovic i Švajcarac Rodžer Federer koji se sastaju u reprizi prošlogodišnjeg finala. Biće to njihov 38. međusobni susret, a Švajcarac vodi sa 20:17 u pobedama. Poslednji put sastali su se prošlog meseca u finalu ATP turnira u Dubiju i slavio je Federer sa 6:3, 7:5
šABIĆ - JA BAJA, PRIZEMLJI GA BAŠ U PRIVREDU I STAJNI TRAP I ZADNJI ROTOR ČITAVI. EH ! eVO PRIVREDE KS U BELAJU!
ministar kulture i sporta Samer Rešidat, treba biti < A, REFERENCE, A DIPLOMA, BAR SREDNJE ŠKOLE, A RAD U KULTURI, A SPORTU / ne računa se što je bio vodič na ekskurzijama učenika, TAKOĐE SE NE RAČUNA GLEDANJE UTAKMICA NA TV-u/, aaaaa < AH!
Sarajevo, 20.03. 2015 Predmet: Saopštenje povodom imenovanja nekompetentnih kandidata za nove ministre za kulturu Povodom vijesti o završetku procesa imenovanja Vlada i ministara na svim administrativnim nivoima u BiH, Koordinacioni odbor inicijative Kultura 2020, neformalne mreže kulturnih radnika/ca BiH, smatra da je praksa imenovanja nestručnih i nekompetentnih osoba na ministarska mjesta krajnje pogubna za sektor kulture u Bosni i Hercegovini. Upravo je činjenica da se na najviše pozicije, kako u ministarstvima, tako i javnim ustanovama kulture biraju politički podobni ljudi, bez ikakvih profesionalnih referenci ili dodirnih tačaka sa sektorom kulture, razlog za katastrofalno stanje u kojem se nalazi sektor kulture u Bosni i Hercegovini. Smatramo da je ovakva praksa političkog kadroviranja sramotna te zahtijevamo od novoimenovanih kandidata za ministre kulture da sami odustanu od predloženih pozicija za koje nisu kompetentni, jer njihove kandidature nemaju dobar odjek u struci. Istovremeno, pozivamo sve buduće ministre kulture u cijeloj BIH da odmah nakon imenovanja, u najkraćem roku, javnosti na uvid dostave plan i program rada resornih ministarstava za naredni period, te predstave konkretne mjere kojima namjeravaju oživjeti umrtvljeni i potpuno marginalizirani sektor kulture u našoj zemlji. Članovi Koordinacionog odbora inicijative Kultura 2020 Selma Spahić Dino Mustafić Jasmila Žbanić Nenad Novaković Sanin Milavić Ferida Duraković Damir Imamović Tanja Miletić Oručević Asja Krsmanović Aida Vežić Esad Delibašić Slavica Hrnkaš Dženan Jusufović Aida Čengić Nemanja Čađo Andrej Bereta Kumjana Novakova Mirsad Sijarić Ines Tanović Amila Ramović Oliver Jović Jovan Marjanović
samir drustvenih parazita
samit
Nek nam je Bog na pomoci!
Svaka čast...samo nastavite sa vašim radom. Ne može vam niko 'sporiti vaša primanja i naknade s' obzirom na trud i zalaganje. Samo naprijed, imate punu podršku!!
Koliko vam treba..mogu se mrtvi probuditi