Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kelemendi ne sekiraj se ulazis u vladu kao ministar za pravosudje. Ekreme Jevricu umi BH drzavljanstov i postajes ministar kulture.
SDA - sayonara dovidjenja adios
Molim Vas pogledajte ko je Zlatko Lagumdžija. Oteli predsjednika države a on je slučajni prolaznik http://www.youtube.com/watch?v=O4L_4Jm3q8c http://www.youtube.com/watch?v=O4L_4Jm3q8c
Prvo Zukicu prestani slati prijetece poruke. Samo za tebe, ide jedna navijacka pjesma. Dos\'o je i taj dan Pala je SDA Pala je, pala, nek se zna Nece vise biti vlast. A moze i ova Raste trava zelena, zelena, zelena Nema vise SDA, SDA, SDA Sljedeci put kad se nakanis bavit politikom, sjeti se ovih pjesmica, opozicijo.
Dosta ste vi sarajlije nas sandzaklije optuzivali kao mafijase i lopove. Sad cete vi vidjeti ko je gazda u Sarajevu i BiH. Zivjeli sandzaklije, zivio nas Boss Fahro. Samo naprijed Fahro, Novi Pazar je uz tebe!
Totalni raspad mladomuslimanske zločinačke organizacije Alije Izetbegovića. Šta će sada biti sa malezijskim lavovima, sinovima u\"uglednih\" mladomuslimana\" koji su studirali po Kula Lumpurur dok smo mi piš.. krv po Sarajevu, a onda su ih po povratku iz dezerterstva čekala dobro plaćena radna mjesta...
Fakat ne kontam kako je moguce da neko kandiduje Zlatka Petrovica za ministra prostornog uredjenja i zastite okolisa. Apsolutno nesposoban i neadekvatan kadar i s njim se stanje nece promjeniti na bolje. On je u mandatu Stranke ZAgraBiH vec bio ministar prostornog uredjenja KS i bas tada je bespravna gradnja u kantonu najbolje cvjetala.
bravoooo...konacno lijepe vijesti...svaka cast
Politika inata , revanšizma i najezda sandžaklija , to su glavni principi buduće vlade. Ovo je ekipa ljudii koja je vrebala i uzimala iz sjene , a svi su uzimali , samo sad kad u kasi nema ništa hoće vlast i osvetu.. Sve je ovo isti kadar koji pravi samo jedno a to je metež među Bosanskim Bošnjacima. Nema tu nikakvog efekta na cijelu BiH jer je Bosna zemlja tri konstitutivna naroda. Ali , bitno je revanširati se i povesti procese na sudovima i nakon zastare iste osloboditi....već viđeno !!!!! U sandžačkom glasilu avazu sve zabranjeno , nema komentarisati ništa . I počelo je ... zukorlić vadi ličnu kartu u Srebrenici !!!! Fujjjj !!!!
Ovdje je najgore što su opet na vlasti podobni a ne sposobni. Znači, ako si sposoban za neki posao jedino ga možeš dobiti učlanjenjem u neku partiju i nikako drugačije. To je ono što nas istinski koči u razvoju...
Ovo je dokaz da uvijek može biti još gore od goreg
dosad sam glaso za sdp ali vise nikad , a nadam se da je vise nece ni biti. ali nakraju sebe krivim nisam ih procitio
odgovor lezi u tome sto je ipak laguzdziji proradila krv , laguzdzija rodzen u priboju , scepo isto sandzak keljemendi nesto pola pola pa eto vam odgovora na laguzdzijin potez sve sandzak.
Kada je najteze bilo, bio sam u jedinu pozivnu osobu na ovim podrucjima tih ranih 90-tih godina. Skupa smo svastno nesto ja i SDA prosli skupa, ona uspone ja padove i obrnuto. Ipak ovo ce nekom napokon otvoriti oci. Treba svima da nam je jasnije nego ikad razbijaju nam bosanski korpus da budemo potlaceni onim sa Romanije i onim iz Gruda. jasno je da smo ko dizel da se sporo palimo ali jednostavno nije u redu. Sta je sa 25% glasaca koji su glasali za SDA gdje su oni sad pobrisani. Lagundzija jednom si namam borcima jasno i glasno reko a sad si samo pokazao to 1 mart \"ISTI OVAKVI SU MENE GADJALI U BANJA LUCI; ISTI OVAKVI\". Ti si produzena ruka DOdika bolan kako ti to nije jasno pijun jedan obicni koji ce i GU Ze dati samo da ostane na vlasti neko vrijeem. Ja i meni slicni sigurno necemo gledati kako od nas pravis robove izdajice ljudskog roda daj Boze da ti zemlja kosti izbaci. PS Nije SDA med i mehlem ali su ljudi glasali sad nek se ti isti sele
Čuj Naša stranka?? Zar ta stranka nije ugašena? Stranka fine graTZke raje, wahahahahah. Pu, pu, pu, pu
Sarajevo je najgora provincija. Zlatko Lagumdzija crko dabogda!!
SELIM SE IZ OVE DRZAVE