Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud pare.
FOND FOND FOND za PREZIVALJVANJE! Hitno uputiti u PARLAMENT! Paaara imamo ko blata!! Nemoj da nas lazu vise!32g je DOSTA! Skidanje uhljebima 30% ( osim zdravstvenih radnika ), omoguciti da SVI koji imaju mogucnost i ZELE, da ubace u taj ZAJEDNICKI FOND!SVE DRZAVNE KOMPANIJE DA PREBACE SVOJU DOBIT U PROCENTU OD 30% U FOND!!! FOND FOND FOND za oporavak i prezivljavanje!
kaze Sebija "Sredit cu ja vama na KCUS premije mili moji"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA kad je opozicija i nema kontrolu nad buđetom onda bi da dijele. Kakve gnjida i govna nevjerojatno. Bagro uhjlebska nepismena, šta je sa učiteljima, profesorima i pedagozima na prvoj liniji zaraze? Šta je sa šoferima u javnom prijevozu? Šta je sa vašim voznim parkom i zatamnjivanjem stakla? Što Fadil nije nabavio vakcine? Ko je na poziciji u federaciji i na nivou BiH govna korumpirana?
Znate li vi kolike su plate u Zdravstvu...svaki predhodni strajk je donio povisicu, corona im je u par navrata povecala plate i...zdravstvo je sada kao BH Telecom prije, nemaju potrebu vise ici vani radi bolje plate. Samo cu da pitam, da li su zaboravili da lijece sve drugo osim corone jer se ni jedni drugi pregledi i lijecenja ne rade. Znaju li ljekari i Zdravstvo koji posao ih ceka, od novih bolesti koje nisu narodu ni otkrili, starih hronicnih bolesi poslije corone...hoce li se snaci.
Zahiragic inace sere ko foka
Sve sto nosi sda u recenici mi se gadi
ovaj zahiragić ispade najveća novina na političkoj sceni u kantonu. Ako ga dobro krene, mogao bi i on osnovati neku stranku.
Moze Zahiragicu samo cim ti prestanes laprdati i prvi odrijesis kesu govno jedno cinicno!
Medicinare najvise pomoci! Kad moze mile mozete i vi iz donjeg entiteta!
a kad je opozicija to isto trazila prije godinu glatko ste odbili, Zahiragicu... sve se pamti, sve se pise...
nije valjda zakljucak DA SU SVI ISTI?
@ivan nije, naravno... sredstva su vec osigurana... ali njihova zlodjela se pamte
Da je na vlasti, ne bi ovo predlozili.ali s druge strane ni ostali nisu nista bolji. I SDP je svasta prigovarao pa se ne sjecam da su oni nesto slicno uradili kad su dosli na vlast. Razlicite stranke, isti mentalitet...
Ja se izvinjavam sto su zasluzili nek se neko izjasni.Sto rade svoj poso sto su placeni za taj poso kao i ja sto radim i placen sam za poso koji obavljam.To sto ste planirali njima proslijedi bjedi koja nema za kifle.Evo jel malo obicna radnica u vojnoj bolnici 1500km mjesecno tako svaka cast ko se usprotivio i ja sam protiv.
Sve plate funckionerima ne smiju biti iznad 2000KM, i eto jos sredstava za 50% uposlenika zdravstaca,
Samo 1000km? Pa hel vas stid??????? Fadile hebi se
Zaslužili su i više od tih 1000.
Nek pomognu narodu koji je ostao bez posla. Svaka cast medicinarimu ali dobiju plato
Vidi mi jarana što se ubucio kako je skupštinar, hehehe...
Od čega da se pomogne? Nismo SAD da možemo pare štancati iz čistog vazdua. Mi smo zemlja koja se prvo mora zadužiti, povinovati se uslovima fonda kod kojeg se zadužujemo pa tek onda pričati o nekakvim isplatama.