Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, odzvonilo i Muharemoviću iz JkP Zavod za zapošljavanje! Fala qrtzu na udarcu!
Slazem se sa prethodnim komentarom o ovome kada govori o efikasnosti ovih preduzeca. Puno tih preduzeca je sufinansirano iz budzeta i umjesto da to koriste kao komparativnu prednost oni se zadovoljavaju onim sto dobiju od kantona i ne rade nista. Pozitivan primjer javnog preduzeca koje dobro posluje je rekao bih je Radio Stari Grad.
Nemojte zaboraviti svoje rodjake i famEliju poubacivati na mjesta direktora pa neka opet posluju sa milionskim gubicima. Plate im odmah odredite najvise milju maraka i vozdra, a bonuse neka dobijaju ako uspiju naplatiti dugove (posebno Toplane, gdje redovne platise svake godine placaju vece racune zbog drugih korisnika koji MOGU a nece da placaju racune), a ovi kukaju kako se dugovi gomilaju. Zetra i Skenderija imaju dvorane i neka se fino njihove komercijalne i marketinske sluzbe razlete i organizuju koncerte i pune dvorane (sportskim ili kulturnim dogadjajima) svaki petak i subotu, a ne da k\'o paraziti sjede, nista ne rade a dvorane im zjape prazne (osim za predizborne skupove ili dolazak Torabija) i cekaju sadaku od Kantona.