Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMIJENITI ČITAVU KRIMINALNU SDA!!!
Imaš izbore pa smjenjuj.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! ZA REDAKCIJU klix-a NE MOŽE BITI NITI JEDAN KOMENTAR TOP AKO SE NE POPLJUJE: -ALIJA IZETBEGOVIĆ -BAKIR IZETBEGOVIĆ -SEBIJA IZETBEGOVIĆ -SDA -ISLAMSKA ZAJEDNICA -MAJKE SREBRENICE - AR BIH - ... - ...
Najveći problem ima Mekic, jer ne zna u koju stranku sada da pređe. Bio u gotovo svim. Trebao bi se konsultovati sa Damirom Arnautom. Njegova su iskustva kao konvertita i pobjegulje iz jedne u drugu stranku, izuzetno velika.
Sda je popucala po svim šavovima. Gotovo je gotovo. Za sda bi bilo najbolje da su izbori sutra, to bi bio daleko najbolji rezultat u dosadašnjem vremenu kako postoji da je izgubila. Kakav će tek debakl Doživite u okrobru, ako uopste bude postojala do tada, izuzev onih za koje bi trebali glasat.
Ako će već SDA da postoji, neka se formira nova "ekipa" jer ova ništa dobro dosad nije pokazala.
“Iz SDA su jasno poručili kako Konaković nije imenovan da zastupa interese građana, već stranke.” Boze baci Meteor i budi precizan !!! Dabogda se raspadali na milion dijelova sda bando kriminalna !!!
al rečenica "Iz SDA su jasno poručili kako Konaković nije imenovan da zastupa interese građana, već stranke" jasno daje do znanja - kakav ba narod, narod je tu samo kad je glasat, a kad je "dijeliti kolač" tu samo najbliži "omaste brkove" - SDA KRIMINALNA ORGANIZACIJA I TO SVAKIM SVOJIM POTEZOM DOKAZUJETE!!!
Konaković napustio SDA a šta je radio do sada? Odjednom pošten kao i Šepić! Sve je to isto.
Treba smijeniti sve iz SDA, ionako nam ništa dobro nisu donijeli.
Puna podrška našem premijeru Elmedini Dini Kikanoviću od gradonačelnika Abdulaha Sidrana!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Za razliku od SDA ovaj čovjek je radio za dobrobit građana. Znači ko digne ruku za smjenu ovakvog covjeka taj je za nastavak kriminala tipa 3%,5% pa i 10 % u svoje džepove. PODRŠKA PREMIJERU !!!
SDA je bas veliko zlo,ali Gusinjski divljak je najgori...
A BLUM TOLIKE GODINE GRADIO ZGRADU ZA NJIH......
Zao mi ove lobiste protiv SDA koji dan i noc vise i cekaju kako sta da napisu i dobiju koji lajk da bi se tijesili. A kao posle svakog izbora ostanu tuzni
Ode nam sda.. Papa..
Konković je najveći lopov a viče uhvatite lopova...to će se ubrzo vidjeti....
Na zandjim izborima SDA imala vise glasova nego SBB i SDP zajedno SDA 280 000 SBB 140 000 SDP 90 Sada kada SDA cisti kriminalce i korupciju poput Konakovica i Kukica otvaraju se vrata drugima. U Banovicima nije narod htio u SDA zbog Kukica a sada se vraca. U Zenici narod prevaren od Kasumovica i tu se narod vraca u SDA.
hahahahhahah prvo rozu tabletu pa onda plavu pa onda zelenu. Da se u SDA provodio šerijat i svi lopovima da su rezali šake danas bi pedalama glasali svaki od SDA vijećnika od kantona do predsjednika ( i njegove hanume nadri hećima). Istina bilo bi pedalanja i u SBB, SDP-u. Ali Babo svih lopova je SDA
@r2d2limeni Nije Softtic kriv sto Kukic koristi narod i placa im 300 km manje od drugih rudara.