Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za dicnu vladu KS... pravi ste "majstori".... -_-
Jel iko zna sta je Vlada KS uradila konkretno da se ovakvo stanje u Kantonu barem malo popravi?
Ma slobodno se zaduzite, evo ja u svoje I ime prihvatam da placam narednih 40 godina plin 200% vise nego sto ga placaju u Njemackoj.. sve za dobrobit naseg SARAJEVO GAS-a... Ta ce mi pare nek je nasim debilima dobro!
a niko da obijavi da je kanton sarajevo u bankrotu..novaca nema i nije isplaceno za :1.lijecenje boracke populacije i ostala prava,,,trebalo biti isplaceno u aprilu... 2) socijalna izdavanja za 2014 godinu 3) plate profesorima 4) soc i penziono nije uplaceno od aprila.....jedino se redovno isplacuju plate uposlenicima kantona i njihovi materijalni troskovi.....ko ne vjeruje nek nazove kanton
To je ta Vlada KS
Nek se "Sarajevogas" zaduži, nema problema, ionako niko od vas ne razmišlja hoće li BiH uopšte imati plina ove zime... Hrvatska i Srbija imaju rezerve ali se ljudi uhvatili za glavu kako će premostiti problem u budućem snabdijevanju!
Barem ce se zaduziti kod UNION banke a ne kod UniCredir, Sber, Raiffeisen, Intesa, Sparkasse,.. Sreca u nesreci.