Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte molim vas ! Kakve koristi od toga, kada sistem funkcionira po istoj matrici bez obzira koji je pol u njemu zastupljen? Ovo je važno za uređena i demokratska društva.
u politici zena ima5-10 %. a zele 40 % pozicija. na fazon hrvata, njih 10 % a svoj bi entitet i 33% svega nema logike
Nemojte zaboraviti traziti ravnopravnost i u rudnicima a ne samo u finim poslovima.
Ima zena i u rudnicima
Niko vas ne tjera da se bavite teskim fizickim poslovima. Vecinom ih nema skole pa se bavi time. A niko vam i ne brani da trazite prava posebno gradjevinci i rudari. Zena rudara samo u Zenici ima 100 sto uopste nije mali broj na takvom poslu. Ti bi volio da tvoja zena radi u rudniku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To što je recimo Memić u zadnjem mandatu bila ministrica nikome nije pomoglo, jer je jednostavno rečeno bila nedorasla poslu. Kao i gomila muških ministara. Suština je da nema veze da li je neko M ili Ž ako je sposoban, takvih ima puno, ali se ne traže u Vladi. Ovo je samo skretanje tema i razvlačenje pameti. Oko ovih prodanih i predobro plaćenih NVO ublehaša je teško nešto reći lijepo. Sutra će tražiti učešće pedera od 40%, prekosutra pedofila.... Sve po nalogu svojih stranih donatora. Za dobre pare, kao onaj Adis iz CCI - 4.000 KM mjesečno. Saša je svakako predstavnik pedera. Predsjedavajući Skupštine Bukva je istaknuo kako će uvijek izaći ususret udruženjima građana, jer su svi oni tu "prvenstveno zbog naroda". - što samo pokazuje koliko je on plitak, bez stava i kičme....
- babo, i ja bih radio u NVO ... - i babo bi, sine, i babo bi ...
ma u vladi kantona su svakako sve čkepi :)
Ko je ova dma u sredini. Pitanje za sponzoruše: Kolike su vam godišnje plate za dva mjeseca rada godišnje? Te, znamo li ko su vam sponzori?
U sredini je jedan pametan, sposoban, predivan gospodin kakav ti nikad nećeš biti!
Saša - predstavnik pedera u Sarajevu
Strašni ste u svom primitivizmu
atheos haj jos jednom dislajkaj molim te
Bogami ti u minusu... :PPP djes ba!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
e jesu lude, vazda su zene najugrozenije, njih niko ne voli i one nemaju nikakvih prava, kontaju sve bit nove kolinde.. i da im nije malo 40%?
sta vam je djecaci u miru obozavajte vodje nema od ovoga sad svakako nista :D
Izgleda da je najveci problem u ovoj drzavi to sto zene nisu zastupljene u politickom sistemu
Ama ne bi se ja bunio da zene,bar po mom iskustvu,nisu jos veci lopovi + izuzetno,izuzetno bezobrazne kad rade kao drzavni sluzbenici u bilo kojoj bransi
Pored svih problema, sada nam EU treba i ovo uzeti za zlo pa da nas 4 godine peglaju sa ženama. Dosta je Sejdića i Fincija bilo, sada se još i vi nađite. Bolje da ste skupštini predložili set prijedloga da se uradi šta dobro, a ne mlatiti praznu slamu.
Dušanku Majkić za precjednika...
podrzavam