Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji sugrađani, uzdržite se od kupovine robe iz Srbije i Hrvatske. Oni samo rade na tome da zadrže što lošiji status kod nas kako bi nam kao neo-koloniji plasirali svoje proizvode i robe. Ne dozvolite da od vas prave budale i budite ponosni na svoje!!
A kako to misliš uvesti, ljudi kupuju kvalitet i ono što im bolje odgovara, ne žele za svoj novac da kupuju smeće... I ti kad kupuješ auto gledaš da je što bolji, a izbjegavaš trabanta i slićno nekvalitetno
Ovaj zuljevic bi se izjasnio i da je singapurac samo da opet smjesti guzicu u parlamentarnu fotelju.E nece ici,
gggrfgyr
Tzv BH Blok zanima samo KS i milijarda budžeta, ostatak BiH nikako
Tzv BH Blok zanima samo KS i milijarda budžeta, ostatak BiH nikako
Ukoliko ubrzo u istoriju ne posaljemo SDA ova zemlja ce se raspasti do sledecih izbora...Oni su najveci licemjeri
Dojis ti Covicu momak...ali vjerovatno si zadovoljan sa fildjanom
Upravo kao što ste u članku rekli sve je jasno: "Centralne izborene komisije."