Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljzdi miji, koliko nas kradu, opet u suficitu, e moj Tito!
Ovi u suficitu, ovi zaposlili 60.000 ljudi, kod ovih ekonomaki rast otisao u tacku, prosječna plaća raste...ebo te, ja očito živim u nekoj drugoj BiH.
U HNK sjede ljudi koji ne znaju organizovati službe kojima upravljaju, tako da su i pored lopovluka u suficitu a ne zato što su tobože sposobni. Očiti primjeri su: ilegalna deponija, rupe na cestama i novim trotoarima u cijelom gradu, zatrpanost smećem u cijelom hnk, nefunkcionalan odvoz smeća u ljetnom periodu, nepostojeće kante za smeće u gradu i oko grada, nepostojanje regulisanog sistema parkiranja, nepostojeći saobraćajni znakovi, ruglo od zelenih površina, ulice neoznačene itd
Vise od pola stanovnika HNK- a ima na raspolaganju mjesecno po 371 KM i oni nemaju bas nista od toga sto je budjet ovog kantona vec trecu godinu u suficitu, odnosno sto su prihodi veci od rashoda. Za ovu vecinu bilo bi mnogo bolje da oni imaju najmanje 600 KM mjesecno, a da je budjet kantona u deficitu, odnosno da su rashodi veci od prihoda. Strani strucnjaci iz MMF-a su im prodali ovu pricu o suficitu budjeta.