Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su to nehljebovici a sve sda banditi kupili dionice..po Gorazdu glume kritikuju
SDA MUZE LI MUZE....DIONICARI MULTI MILIONERI....SVE KRIMINAL...HOBOTNICA CUVENA...
Ne ulazi se u nadzorne odbore prema mjestu rodjenja
K. R. I. M. I. N. A. L sve ljudi oficiri prvo general sada Komesar svaka cast. Ima li gdje Advokata Kopica u dionicama Gineksa. Sto brani Solaka za Respiratore Okovica Prsesa Rascica
@gooUser1636046156 prijatelju ti ocito ne znas citati, da znas i da pratis skontao bi da su bili imenovali generala i nakon sedam dana ga razrijesili duznosti bez da se dalo objasnjenje zasto. Upravo clanak govori o tome da covjek koji je srcem vezan za Gorazde je pod nekim neobjasnjivim okolnostima razrijesen bez adekvatnog objasnjenja. Znaju drugi da on ne bi radio na stetu gradjana Gorazda i Ginexa i da ne bi bio nicij pijun i zato su promijenili plan.